Ponturile Zilei: Cinci predicții interesante, la cotă medie 1.82!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Khachanov vs. Carreno Busta Khachanov -2.5 game-uri 1.93  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Goffin vs. Sugita Peste 21.5 game-uri 1.77  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Shapovalov vs. Dutra Silva Shapovalov -3.5 game-uri 1.77  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Anderson vs. Sela 2-0 1.77  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U19 Slovenia vs. Tunisia Sub 57.5 goluri 1.87  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: +1

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Khachanov vs. Carreno Busta

Primul tur de la Montreal e sinonim cu primul meci pe care spaniolul Pablo Carreno-Busta îl va juca pe hard outdoor din luna martie încoace, iar adversarul său va fi unul de calibru, rusul Karen Khachanov.

Anul în care a jucat primul sfert de finală la un turneu de Mare Șlem (Roland Garros) a fost întrerupt pentru Carreno de o accidentare la mușchii abdominali care l-a forțat să renunțe la meciul cu Nadal, din ultimii opt de la Paris, și la cel cu Andrey Kuznetsov, de la Bastad. Ibericul va veni, așadar, pe cimentul din Canada fără pregătire pentru sezonul de hard nord-american și cu un singur meci jucat în ultimele două luni. Adversarul său e un tenismen care a jucat constant bine în 2017, are un serviciu de top și arme redutabile pentru jocul pe suprafețele rapide și nu ne așteptăm ca spaniolul să poată face față nivelului.

Goffin vs. Sugita

Belgianul David Goffin s-a accidentat într-un moment în care juca un tenis foarte bun, a ratat turneul de la Wimbledon, iar după accidentare nu a revenit același jucător din prima parte a anului. Fără rezultate în turneele jucate pe zgură, el atacă turneul de la Montreal, unde va deschide contra japonezului Sugita, tenismen care nu a mai jucat niciun meci de la finalul sezonului de iarbă.

Hard-ul canadian e, teoretic, foarte potrivit pentru ambii jucători, pentru că atât Goffin, cât și Sugita preferă o suprafață pe care să-și poată construi punctele și, la nevoie, să poată lungi schimburile de mingi. Cu Goffin în altă formă pariul pe over ar fi putut părea unul riscant, dar, la cum s-a prezentat belgianul în ultima vreme și la cum a arătat Sugita recent 22 de game-uri nu par deloc multe.

Shapovalov vs. Dutra Silva

În pregătirea pentru Mastersul de la Montreal, tânărul canadian Denis Shapovalov a câștigat un turneu challenger și a reușit o semifinală la o competiție de aceeași anvergură, ambele în Canada natală, iar sorții l-au ocrotit. În primul tur, tenismenul de doar 18 ani va juca împotriva brazilianului Rogerio Dutra da Silva, într-un meci în care pleacă clar cu prima șansă.

Dintre cei doi, Shapovalov e omul căruia îi place să joace mai mult pe suprafețele rapide, care are un serviciu superior și care poate spera la o carieră mult mai frumoasă. Canadianul a arătat deja că are potențial de jucător de top, va avea publicul în spate, iar Dutra Silva nu e genul de zgurist care să facă performanțe pe suprafețe rapide. Brazilianul are un serviciu foarte ușor de atacat, se bazează, într-adevăr, pe un forehand bun, dar avantajele sale sunt foarte puține în comparație cu ale adversarului.

Anderson vs. Sela

Nevoit să treacă peste o accidentare la cot care nu i-a dat pace timp de multe luni, Kevin Anderson și-a găsit greu ritmul în 2017, dar sezonul de hard nord-american este, de obicei, perioada în care obține rezultate bune. Săptămâna trecută, el a ajuns până în finala de la Washington, pe care a pierdut-o în fața neamțului Alex Zverev, iar în această săptămână debutează la Montreal contra israelianului Dudi Sela.

Ajuns la 32 de ani, Sela a fost nevoit să treacă de calificări pentru a prinde tabloul de concurs, i-a învins pe Ebden și Monette, dar, în mod normal, nu va putea face față forței mult superioare a adversarului. Anderson va domina meciul grație serviciului, nu va da multe șanse pe propria servă, iar pâinea de mâncat va veni pe mingea a doua a israelianului. Ne place forma lui Anderson, diferența dintre el și Sela e considerabilă, așa că mergem cu alegerea logică – victoria în două seturi a jucătorului mai valoros.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.