Biletul Zilei: Selecție din fotbal pentru varianta de joi!

0

Avem o ofertă restrânsă pe fotbal, însă biletul zilei este format astăzi tocmai cu evenimente din acest sport. Combo-ul final are o cotă totală puțin peste 2.00 și poate reprezenta o sursă de profit destul de bună.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

Cu doar un punct în primele patru etape, Gaz Metan Mediaș nu are voie să facă încă un pas greșit și cu Sepsi Sfântu Gheorghe, nou-promovata ce runda trecută a trecut de Viitorul cu 1-0. Medieșenii trec printr-o perioadă destul de grea, cauzată de ceva probleme financiare, dar au jucători cu experiență la nivelul primei ligi care pot face diferența într-un astfel de joc.

De la oaspeți lipsesc însă doi jucători de bază, Fulop accidentat și Astafei suspendat, dar trebuie remarcat și faptul că Gazul a pierdut în fața unor formații din prima parte a clasamentului, Viitorul, CFR Cluj și Dinamo.

Cel mai tare duel al etapei are loc la Cluj, unde CFR primește vizita lui Dinamo. Clujenii au arătat o formă bună până acum, par singurii care se pot implica în ecuația titlului alături de FCSB și se află la al doilea test important, după 2-0 cu Viitorul. Băieții lui Dan Petrescu au primit un singur gol în acest start de sezon, chiar în prima etapă, și au un atac foarte bun care poate sparge defensiva „câinilor” oricând.

Dinamo vine după un 3-1 cu Gaz Metan, dar în mod cert Contra va efectua schimbări în primul „11”. Rivaldinho, Hanca și Penedo revin în formula de start, urmând ca Albin, Costache și Brănescu să treacă pe banca de rezerve.

În Elveția, FC Basel, principala echipă din campionat, are un meci facil la prima vedere cu Grasshoppers, penultima clasată în acest start de sezon. Campioana și-a revenit după înfrângerea din prima etapă, 0-2 cu Young Boys, și a trecut lejer de Luzern și Thun, 3-1 și 3-0, confirmând că nu are milă de formațiile mai slab cotate.

VEZI AICI BILETUL ETAPEI DE COTA 60+ DIN CHAMPIONS LEAGUE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Gaz Metan Mediaș vs. Sepsi Sfântu Gheorghe 1X 1.36 2-1 Da
 Romania Fotbal Liga 1 CFR Cluj vs. Dinamo București 1X 1.25 1-0 Da
 Elveția Fotbal Super League FC Basel vs. Grasshoppers 1 1.20 3-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.04 disponibilă în oferta FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:  Da

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.