Ponturile Zilei: Opt predicții pentru o zi plină de evenimente sportive!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Gaz Metan Mediaș vs. Sepsi Sfântu Gheorghe 1X & Sub 2.5 goluri 2.15  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 CFR Cluj vs. Dinamo București 1X & Ambele marchează 2.35  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial Under 19 Coreea de Sud vs. Croația Sub 63.5 goluri 1.75  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Donaldson vs. Schwartzman 2 1.92  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Ferrer vs. Federer Sub 19.5 game-uri 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Zverev vs. Kyrgios Peste 23.5 game-uri 1.91  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis WTA Toronto Svitolina vs. V. Williams Peste 21.5 gameuri 1.85  MAXBET–900 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis Challenger Aptos Bublik vs. Laaksonen Bublik +3.5 game-uri 1.96  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.95PROFIT: -6.63

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Gaz Metan Mediaș vs. Sepsi Sfântu Gheorghe, Liga 1

Cu doar un punct în primele patru etape, Gaz Metan Mediaș nu are voie să facă încă un pas greșit și cu Sepsi Sfântu Gheorghe, nou-promovata ce runda trecută a trecut de Viitorul cu 1-0. Medieșenii trec printr-o perioadă destul de grea, cauzată de ceva probleme financiare, dar au jucători cu experiență la nivelul primei ligi care pot face diferența într-un astfel de joc.

De la oaspeți lipsesc însă doi jucători de bază, Fulop accidentat și Astafei suspendat, dar trebuie remarcat și faptul că Gazul a pierdut în fața unor formații din prima parte a clasamentului, Viitorul, CFR Cluj și Dinamo.

CFR Cluj vs. Dinamo București, Liga 1

Cel mai tare duel al etapei are loc la Cluj, unde CFR primește vizita lui Dinamo. Clujenii au arătat o formă bună până acum, par singurii care se pot implica în ecuația titlului alături de FCSB și se află la al doilea test important, după 2-0 cu Viitorul. Băieții lui Dan Petrescu au primit un singur gol în acest start de sezon, chiar în prima etapă, și au un atac foarte bun care poate sparge defensiva „câinilor” oricând.

Dinamo vine după un 3-1 cu Gaz Metan, dar în mod cert Contra va efectua schimbări în primul „11”. Rivaldinho, Hanca și Penedo revin în formula de start, urmând ca Albin, Costache și Brănescu să treacă pe banca de rezerve.

Coreea de Sud vs. Croația, Campionatul Mondial Under 19

Ne îndreptăm atenția către Georgia, acolo unde se desfășoară campionatul mondial de handbal masculin rezervat jucătorilor sub 19 ani, iar începând cu ora 17.00 se dispută partida dintre Coreea de Sud și Croația, două echipe care au impresionat în primele partide din grupe, însă în mod diferit. Croația a terminat surprinzător doar la egalitate în partida cu Portugalia- aflată la prima participare la un turneu final, într-o partidă în care nu au pierdut doar datorită arbitrului care le-a refuzat un 7 m clar lusitanilor la ultima fază a partidei. Veniți cu ambiții mari aici, croații se văd obligați să învingă acum pe Coreea de Sud, pentru a nu avea emoții la calificarea în play off, grupa fiind foarte echilibrată. Asiaticii au avut un final de joc senzațional cu Brazilia reușind să câștige 35-33, o partidă în care au fost conduși în majoritatea timpului.De regulă ei.preferă jocurile pe contre și finalizează repede atacurile. Chiar dacă în meciurile Coreei de Sud se înscriu de regulă multe goluri, cred că limita este fixată de casele de pariuri prea sus, croații neavând chiar o apărare atât de permisivă.

Donaldson vs. Schwartzman, ATP Montreal

În optimile de la Montreal, doi jucători în formă, americanul Donaldson și argentinianul Schwartzman se întâlnesc într-un meci al surprizelor frumoase de la turneul canadian.

Donaldson și-a asigurat locul în optimi după victorii convingătoare cu francezii Pouille și Paire, de fiecare dată în minimum de seturi, în timp ce Schwartzman i-a învins, în set decisiv, pe uriașul american Opelka și pe austriacul Dominic Thiem, unul dintre favoriții turneului. E clar că sunt doi jucători aflați într-un moment bun și că pare dificil de ales un câștigător, dar ne bazăm foarte mult pe stilul lui Schwartzman, care nu se aseamănă foarte tare cu cel al adversarilor răpuși de Donaldson. Micuțul argentinian nu-și asumă riscurile lui Pouille și Paire, e mai calculat în joc, dar știe să fie agresiv și asta îl va încurca pe Donaldson.

Ferrer vs. Federer, ATP Montreal

David Ferrer, pe hard, e genul de adversar cu care Roger Federer nu are foarte mult timp de pierdut în momentul în care trece printr-o formă bună, iar legendarul elvețian chiar trece printr-o perioadă aparte. Câștigător la Wimbledon, a venit la Montreal și i-a lăsat doar trei game-uri lui Peter Polansky, arătând multe din jocul care l-a făcut să domine din nou lumea tenisului mondial, iar asta ne face să credem că Ferrer, care a pierdut 17 meciuri din 17 cu Federer, nu va avea nici el prea multe șanse.

Pentru că Federer își va face jocul și nu va oferi multe șanse pe propriul serviciu, răspunsul la întrebarea under-over? va fi dat de Ferrer și de capacitatea sa de a sta aproape de un oponent mult superior. Învingător cu Edmund și Sock, ibericul e un jucător defensiv, fără arme cu care să-și construiască punctele, iar asta se va vedea în fața lui Federer.

Zverev vs. Kyrgios, ATP Montreal

Copiii teribili ai noii generații, Sascha Zverev și Nick Kyrgios, promit un spectacol pe cinste și un meci foarte echilibrat în optimi la Montreal, fază a competiției în care au ajuns prin trasee destul de diferite.

Câștigător săptămâna trecută la Washington, Zverev a fost nevoit să salveze o minge de meci și a petrecut foarte mult timp pe teren în victoria obținută în tiebreak-ul decisivului cu Gasquet, în timp ce Kyrgios a cedat doar opt game-uri cu Troicki și Lorenzi. În trei meciuri drecte, cei doi au ajuns de două ori în trei seturi, iar explicația meciurilor lungi e dată de faptul că se cunosc foarte bine din perioada junioratului și de serviciile foarte puternice pe care le dețin. Ambii au jucat bine în ultimele meciuri, sunt jucători de luat în seamă pe o suprafață precum cea de la Toronto, iar over-ul pare mai mult decât la îndemână.

Svitolina vs. V. Williams, WTA Toronto

Una dintre cele mai tari confruntări ale fazei optimilor de la Toronto va fi cea dintre ucraineanca Elina Svitolina și americanca Venus Williams, două dintre jucătoarele care, cu siguranță, se gândesc la o performanță măreață la US Open.

Finalistă la Wimbledon, Venus a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Irina Begu, apoi a stat pe teren timp de 24 de game-uri în două seturi lungi cu cehoaica Siniakova, un adversar cu un stil apropiat de cel al Svitolinei. Cât despre ucraineancă, aceasta a jucat 23 de game-uri cu Svitolina, a câștigat un tiebreak și a revenit de la 0-4 în setul al doilea, semn că nu renunță niciodată la luptă, iar diferența de stil dintre cele două ar trebui să conducă la un meci echilibrat. Venus va face multe puncte din serviciu și va închide repede unele schimburi de mingi, în timp ce Svitolina va avea ceva mai mult de muncit, dar calitățile sale pe hard sunt de necontestat.

Bublik vs. Laaksonen, Challenger Aptos

Într-un an în care a strâns 20 de victorii și nouă înfrângeri pe hard, a fost un obișnuit al fazelor înalte ale competițiilor challenger și a început să lege victorii, kazacul Aleksandr Bublik e văzut drept mare outsider al confruntării cu elvețianul Henri Laaksonen, din turul al doilea al turneului challenger de la Aptos.

E adevărat că Laaksonen s-a obișnuit să joace pe tablourile turneelor ATP în ultima vreme, dar diferența de valoare dintre el și Bublik nu e așa de mare. Elvețianul e dat favorit, dar serviciul foarte bun al lui Bublik, mișcarea sa foarte bună în teren și forehand-ul puternic sunt arme de luat în seamă într-o asemenea confruntare. Mergem cu încredere pe jucătorul mai slab cotat, cu mențiunea că ne bazăm, pe undeva, și pe inconstanța lui Laaksonen.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.