Biletul Zilei: seria VERDE nu se mai oprește, câștigăm și azi!

0

Traversăm o perioadă excelentă la Biletul Zilei, cu 5 câștigătoare din ultimele 6 propuse, atât inspirația cât și documentarea temeinică fiind la principalele componente ale succesului recent.

Azi merg pe două meciuri pe care le consider cu șanse de reușită mai bune decât o arată cotele primite, vorbind astfel despre VALOARE! Malmo are titlul aproape asigurat, dar caută să doboare un record, acela al numărului maxim de puncte acumulate într-un sezon. Azi primește vizita lui Kalmar, echipă cu obiectiv de rămânere pe prima scenă fotbalistică. Favorita este certă, dar obținem o cotă mai bună pe goluri și iată de ce. Pentru Malmo nu vor evolua astăzi căpitanul Markus Rosenberg și mijlocașul Magnus Eikrem, iar atacantul Yoshimar Youtun a fost vândut în MLS. Absența celor 3 înseamnă 7 goluri și 12 pase decisive combinate! După egalul 3-3 cu Sirius și înfrângerea 3-1 la Vardar, antrenorul Magnus Pehrsson, se pare că a pus accent pe compartimentul defensiv, în ultimele 3 meciuri Malmo plecând fără gol primit, 1-0/1-0/2-0.

VEZI AICI BILETUL ETAPEI DE COTA 60+ DIN CHAMPIONS LEAGUE!

Hajduk Split dispută primul meci din această ediție de campionat în fața propriilor suporteri, iar adversara este Slaven Belupo, o echipă deloc de speriat. Hajduk are lotul mai bun decât anul trecut, în timp ce oaspeții de azi par mai slăbiți. Hajduk este o echipă redutabilă pe propriul teren și mă aștept să se impună lejer și astăzi. Nu există probleme de lot, în afara semnelor de întrebare asupra disponibilității lui Futacs.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Suedia Fotbal Allsvenskan Malmo vs. Kalmar sub 3.5 goluri 1.40 6-0 Nu
 Croația Fotbal 1. HNL Hajduk Split vs. Slaven Belupo 1 1.45 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.03 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.