Ponturile Zilei: 9 analize din 3 sporturi diferite la cotă medie 1.83

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
Anglia Fotbal Premier League Arsenal vs. Leicester ambele marchează 1.72  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Rennes vs. Lyon sub 2.75 goluri 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus 1/2 Nu
 Croația Fotbal 1. HNL Rijeka vs. Dinamo Zagreb Dinamo -0.25 HA 1.89  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Croația Fotbal 1. HNL Hajduk Split vs. Slaven Belupo Hajduk -1HA 2.00  BETFAIR–450 Ron Bonus VOID
 Turcia Fotbal SuperLiga Basaksehir vs. Bursaspor ambele marchează 1.75  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal CM Under19 Croația vs. Polonia sub 58.5 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis WTA Toronto Pliskova vs. Wozniacki peste 21.5 game-uri 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Slovenia Tenis Challenger PortorozStakhovsky vs. Tsisipas peste 22.5 game-uri 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis Challenger AptosGroth vs. Santillan peste 23.5 game-uri 1.90  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.83PROFIT: +7.94

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Arsenal vs. Leicester

O nouă ediție a Premier League este deschisă astăzi de Arsenal și Leicester, iar trupa lui Wenger pornește favorită pe hârtie. Icheanacho va fi disponibil pentru vulpi, iar Mahrez, deși a declarat că dorește să plece, a susținut că va da 100% pentru actualul club în continuare. De la Arsenal lipsesc Alexis Sanchez și Cazorla, iar Koscielny este suspendat. Știați că în ultimii 7 ani, Arsenal a câștigat o singură dată meciul din prima etapă?! Grijă mare cu solistul!

Rennes vs. Lyon

După un 4-0 cu Strasbourg, Lyon este liderul Ligue 1, dar astăzi are o deplasare dificilă la Rennes, echipă care anul trecut a avut o zestre importantă de meciuri terminate la egalitate. În 9 din ultimele 11 partide directe dintre cele două s-au înregistrat maxim 2 goluri pe tabelă, ceea ce nu este exclus să se întâmple și azi. Pariază cineva pe 1-1?

Rijeka vs. Dinamo Zagreb

După ce au pus capăt unei serii de 10 titluri consecutive ale lui Dinamo anul trecut, cei de la Rijeka și-au aprins paie în cap cu Zdravco Mamic, un Jiji Becali la puterea a 10-a în fotbalul croat, pentru cei care nu îl cunosc. Omul a declarat că așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată, iar sezonul a început promițător! Rijeka a avut doi oameni eliminați meciul trecut de la Osijek, în timp ce Dinamo primește penalty-uri, marchează din offside, toate bune și frumoase. Arbitrajul croat este la degetul mic al lui Mamic!
Lăsând asta la o parte, Rijeka are un meci foarte important în play-offul Champions League marți la Olympiakos și are nu mai puțin de 6 absenți din echipa de bază, pe lângă faptul că l-au vândut și pe Ristovki la Sporting săptămâna trecută. Mă aștept la o scădere semnificativă a cotelor!

Hajduk Split vs. Slaven Belupo

Hajduk Split dispută primul meci din această ediție de campionat în fața propriilor suporteri, iar adversara este Slaven Belupo, o echipă deloc de speriat. Hajduk are lotul mai bun decât anul trecut, în timp ce oaspeții de azi par mai slăbiți. Hajduk este o echipă redutabilă pe propriul teren și mă aștept să se impună lejer și astăzi. Nu există probleme de lot, în afara semnelor de întrebare asupra disponibilității lui Futacs.

Basaksehir vs. Bursaspor

Vicecampioana Turciei debutează în noua stagiune contra celor de la Bursaspor, pe propriul teren. Calculele hârtiei indică o favorită clară, dar ne putem aștepta la o garnitură formată din jucători de pe bancă la gazde și asta deoarece marți au un meci foarte important în play-off-ul Champions League cu Sevilla!

Croația vs. Polonia

Partida este decisivă pentru croați, care la inceputul turneului erau unii dintre favoriții la medalii, iar acum după două partide au un singur punct înregistrând un egal cu Portugalia 30-30 și o înfrângere în fața surprizei de până acun din competiție,Coreea de Sud 31-33. De cealaltă parte, Polonia este liderul grupei cu 2 victorii scurte 26-22, 29-25 împotriva Argentinei, respectiv a Braziliei. Prin aceste două rezultate polonezii și-au asigurat deja prezența în play off și speră la un parcurs cât mai lung. Deși până acum s-au marcat multe goluri în meciurile Croației, de data aceasta lucrurile vor sta altfel, Polonia fiind un adversar de altă natură decât Portugalia și Coreea de Sud, un adversar care își bazează jocul în special pe defensivă și evită pe cât posibil jocul pe contre. Pentru a mai avea șanse la calificare, croații trebuie să își îmbunătățească și ei jocul defensiv, astfel că așteptăm o partidă în care să nu se înscrie mai mult de 58 de goluri

Pliskova – Wozniacki 

După patru meciuri de trei seturi și două întâlniri terminate în două manșe, cehoaica Pliskova și daneza Wozniacki se vor întâlni, în sferturile de la Toronto, într-un clasic al ultimilor ani în circuitul feminin.

Lideră mondială, Pliskova a învins-o pe Pavlyuchenkova, apoi a profitat de abandonul japoneze Osaka în set decisiv, în timp ce Wozniacki, care vine după o finală pe zgura de la Bastad, nu a pierdut mult timp cu Alexandrova și Radwanska. Pliskova e jucătoarea mai puternică, cu un serviciu superior, care o va ajuta să câștige multe puncte fără prea multă muncă, dar Wozniacki are de partea ei energia, anduranța și capacitatea de a juca agresiv la nevoie, așa că așteptăm un duel lung.

Stakhovsky – Tsisipas 

Ucraineanul Serghei Stakhovsky și grecul Stefanos Tsisipas se vor lupta, vineri, pentru un loc în finala turneului challenger de la Portoroz, Slovenia, competiție care se desfășoară pe un hard rapid, care favorizează meciurile lungi.

În singurul meci în care n-a fost mare favorit, Stakbhovsky a jucat trei seturi cu Krajinovic, în timp ce Tsisipas vine după o partidă de trei seturi și una cu două tiebreak-uri. Ambii au cu ce să-și rănească adversarul, suprafața e rapidă și acest factor îi ajută, deci un pariu pe over e indicat.

Groth – Santillan 

În momentul în care australianul Sam Groth prinde o formă bună, șansele ca meciurile sale să se lungească foarte mult cresc, iar explicația e dată de serviciul bombă cu care își domină adversarul. Într-un astfel de moment, la Aptos, în SUA, după două victorii în trei seturi, uriașul australian va da peste compatriotul Akira Santillan.

Întrebarea care trebuie să-și găsească un răspuns e legată de capacitatea lui Santillan de a se menține de un adversar care nu-i va da șanse multe la serviciu. Australianul de origine japoneză e în formă, i-a bătut pe Thopmson și King și nu ar trebui să aibă probleme în a menține un nivel care să împingă unul sau mai multe seturi în tiebreak.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.