Biletul Zilei: Sâmbătă e loc de făcut bani din pariuri!

0

Iată că din ce în ce mai multe competiții dau startul noului sezon și deja ispita începe să fie din ce în ce mai mare pentru pariori. Am asistat cu toții la un thriller aseară în meciul de debut al Premier League, dar recomandarea mea a fost destul de clară: evitați Nice și Arsenal! Până la urmă tunarii au reușit să întoarcă dramatic soarta partidei, însă Nice a fost învinsă.

Azi voi miza pe două favorite care sunt mai ferite de ochii publicului larg prin prisma faptului că nu fac parte din competiții majore. În timp ce toți ochii sunt ațintiți pe Premier League, noi coborâm puțin mai jos, în Championship, acolo unde se desfășoară runda cu numărul 2. Hull City a avut parte de un debut foarte greu, dar au reușit să plece neînvinși de pe terenul favoritei la promovare, Aston Villa. Astăzi vor primi vizita lui Burton Albion, echipă care a reușit să se salveze anul trecut, dar care a început noua stagiune cu o înfrângere pe propriul teren cu Cardiff. Tigrii au avut o prestație destul de bună pe propriul teren în sezonul trecut de Premier League, făcând victime precum Liverpool, West Ham sau Southampton, așa că ar trebui să se impună lejer astăzi.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Mergem în Turcia, acolo unde Fenerbahce se deplasează în prima etapă la Goztepe, echipă nou-promovată, dar care a făcut investiții importante pentru a se și menține în SuperLiga, înregimentând jucători precum Gouffran de la Newcastle, Scarione de la Maccabi Tel Aviv, Andre Castro, Beto (fostul portar al lui CFR CLUJ venit de la Sporting Lisabona) și alții de la cluburile mari din SuperLiga. Fenerbahce a punctat și mai bine, transferându-i pe Mauricio Isla, Nabil Dirar și Valbuena. Va fi nevoie de timp la ambele formații pentru a se discuta despre omogenitate, de aceea prefer să acopăr ideea de egalitate la final de partidă cu handicapul asiatic 0 pe Fener.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 AngliaFotbal Championship Hull vs. Burton Hull -1 HA 2.10 4-1 Da
 Turcia Fotbal SuperLiga Goztepe vs. Fenerbahce Fener HA 0 1.27 2-2 VOID
COTĂ FINALĂ: 2.10 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.