Ponturile Zilei: 7 analize și recomandări pentru sâmbătă

0

Ieri am oferit un total de 9 ponturi, iar la final am obținut un profit consistent, de aproape 8 unități, rezultatele din tenis fiind cele care au pus umărul serios la balanță. Astăzi vă propunem un total de 7 recomandări argumentate, cu staking-plan-ul de rigoare!

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Everton vs. Stoke 1 1.81  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Fotbal Premier League Cr. Palace vs. Huddersfield 1 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia Fotbal Premier League Brighton vs. Man. City 2 & over 2.5 1.88  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Anglia Fotbal Premier League Chelsea vs. Burnley 1 & over 2.5 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Franta Fotbal Ligue 1 Toulouse vs. Montpellier Toulouse -0.25 HA 1.98  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Rusia Fotbal Premier League CSKA Moscova vs. Spartak Moscova ambele marchează 1.73  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal CM U19 Masculin Islanda vs. Algeria mai multe goluri în repriza 2 1.70  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.83PROFIT: +1.17

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Everton vs. Stoke

Suporterii lui Everton au toate motivele să își facă speranțe pentru acest an după ce conducerea a investit 100 de milioane de lire în transferuri. De cealaltă parte, Mark Hughes a primit 4 jucători noi, iar 3 dintre aceștia au fost aduși liberi de contract, deci nu va fi un sezon ușor pentru Stoke, mai ales după ce l-au dat și pe Arnautovic la West Ham. Everton are 9 victorii în ultimele 10 meciuri diputate pe Goodison Park!

Crystal Palace vs. Huddersfield

Frank de Boer este noul manager al lui Palace, iar sorții i-au scos în cale o nou-promovată în prima etapă, un prilej perfect pentru a debuta cu un succes în Premier League. Olandezul a declarat că dorește să implementeze un sistem 3-4-3, iar pentru asta este posibil să apeleze chiar din primul meci la serviciile nou-venitului Fossu-Mensah, de la Manchester United. Sunt semne de întrebare asupra disponibilității lui Cabaye pentru acest meci, dar plusul de valoare din tabăra gazdelor ar trebui să-și pună amprenta pe rezultatul final.

Brighton vs. Manchester City

Brighton are un debut cum nu se poate mai greu în Premier League, primind vizita principalei favorite la titlu, Manchester City. Guardiola a achiziționat cam tot ce și-a dorit în această vară și nu are nicio scuză dacă nu va avea o campanie reușită în acest sezon. Danilo și Kyle Walker sunt anunțați titulari, iar forța ofensivă a cetățenilor este într-adevăr de invidiat! Ar putea ieși chiar urât pentru Brighton.

Chelsea vs. Burnley

Cu 15 victorii în ultimele 16 meciuri disputate pe propriul teren, Chelsea va porni cursa de apărare a titlului în fața lui Burnley, echipă care a adunat doar 7 puncte din deplasările sezonului trecut și care nu a reușit să câștige decât un singur meci din 19. Ultimele 8 partide consecutive disputate pe Stamford Bridge au produs minim 3 goluri, în timp ce Burnley a încasat minim 2 boabe în 5 din ultimele 6 meciuri din Premier League.

Islanda vs. Algeria

Continuăm pronosticurile de la Campionatul Mondial de Handbal masculin rezervat jucătorilor sub 19 ani, iar începând cu ora 15.00 se dispută partida contând pentru grupa B a competiției, între Islanda și Algeria, două echipe cu evoluții total opuse până acum. În timp ce Islanda și-a câștigat fără probleme toate partidele, cu Japonia, Chile și Georgia, de cealaltă parte Algeria pare să aibă una dintre cele mai slabe generații under 19 din istorie, pierzând clar cu modesta selecționată a Georgiei cu 28-24, apoi cu Germania la 18 goluri și reușind o victorie chinuită la doar un singur gol diferență cu Chile, o altă „codașă” a handbalului mondial. In toate aceste partide Algeria a început dezastruos, marcând mai puțin de 30% din golurile echipei în prima repriză.Se vede clar că africanii își intră destul de greu în ritm, și în prima repriză sunt doar „sparring-partneri” pentru adversari. În aceste condiții pariul nostru este unul mai atipic și se bazează pe faptul că se vor înscrie mai multe goluri în repriza secundă, la o cotă de 1.70.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.