Biletul Zilei: continuăm pe drumul verde și joi!

0

Am câștigat varianta propusă ieri, deși am avut un singur meci din Champions League, dar cel mai important este că au ieșit și 4 meciuri din cele 5 propuse la biletul de cota 42, iar dacă l-ați fi jucat așa cum v-am propus, în sistem 4/5, însemană că ați împușcat o cotă de 13.56! Felicitări!

Krasnodar primește astăzi vizita Stelei Roșii din Belgrad, ambele echipe calificându-se în paly-off după victorii în dublă manșă. Din punct de vedere valoric, Krasnodar este echipa mult mai valoroasă și cu experiență la nivel european. Trebuie menționat faptul că Steaua Roșie a mai trecut de 3 tururi pentru a ajunge aici, dar s-a întors fără victorie atât din Malta, cât și din Kazachstan. Dacă nu se va califica, Steaua Roșie va rata faza grupelor în competițiile europene pentru al 10-lea an consecutiv. Cu jucători precum Claesson, Smolov și Wanderson în atac, Krasnodar a marcat în fiecare din ultimele 12 meciuri disputate pe teren propriu.

Club Brugge primește vizita lui AEK Atena, într-un meci în care se întâlnesc două echipe eliminate din turul 3 al Champions League. Brugge a cedat în fața turcilor de la Basaksehir, la capătul a două meciuri spectaculoase, cu scorul general de 3-5, în timp ce AEK nu a avut nicio replică în fața lui CSKA Moscova, înregistrând un sec 0-3. Avantaj consistent pentru belgieni, care au și început sezonul intern, instalându-se pe prima poziție după 3 meciuri, toate câștigate, în care au marcat de 9 ori. AEK nu impresionează în deplasare, iar la nivelul grupelor competițiilor europene nu a mai evoluat din 2011, în timp ce Brugge a fost o prezență constantă în ultimii 3 ani consecutiv. De la oaspeți lipsesc Bakasetas, Lambroupulos și Barkas.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Krasnodar vs. Steaua Roșie Krasnodar HA 0 1.30 3-2Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Club Brugge vs. AEK Atena 1 1.75 0-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.27 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Biletul a fost jucat la BETFAIR, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la BETFAIR folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 450 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA BETFAIR

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.