Ponturile zilei: 8 analize single de cotă 2.00 pentru joi!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis ATP Cincinnati Dimitrov vs. Del Potro peste 23.5 game-uri 1.91  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis ATP Cincinnati Sugita vs. Khachanov peste 22.5 game-uri 1.87  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis WTA Cincinnati Barty  vs. Wozniacki 1 2.48  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis WTA Cincinnati Muguruza vs. Keys peste 21.5 1.88  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Cupa Asiei Australia vs. China Australia -12.5 1.86  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Vardar Skopje vs. Fenerbahce ambele marchează 1.98  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Legia Varșovia vs. Sh. Tiraspol Legia câștigă la 0 2.10  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Everton vs. Hajduk Split Everton câștigă la 0 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.99PROFIT: -0.62

 

Dimitrov – Del Potro 

Pe o suprafață rapidă precum cimentul american de la Cincinnati, un pariu pe over la game-uri într-un meci în care vor juca bulgarul Dimitrov și argentinianul Del Potro nu sună deloc rău.

În singurul meci jucat în SUA, Dimitrov a stat pe teren timp de 23 de game-uri cu Lopez, în timp ce Del Potro l-a învins în trei seturi pe Berdych, apoi în două seturi pe Krueger, arătând momente foarte bune de joc. Serviciul e o armă pentru ambii combatanți, capacitatea de a închide repede punctele în care sunt în avantaj e o alta, deci o confruntare echilibrată e de luat în calcul.

Sugita – Khachanov 

Doi jucători cu un an foarte bun în spate, niponul Sugita și rusul Khachanov vor fi adversari în optimile de la Cincinnati, iar motivația atingerii fazei sferturilor de finală ar trebui speculată.

Sugita și Khachanov nu sunt obișnuiți cu performanțele foarte mari, dar sunt doi jucători care joacă de ceva timp constant bine la un nivel foarte bun. La Cincinnati, meciul lor ar trebui să fie un duel între forța brută a lui Khachanov și inteligența lui Sugita, care a făcut două victime importante până acum, pe Sock și Sousa. Japonezul e arțăgos, nu oferă cadouri și nu renunță la luptă, iar Khachanov e favoritul și omul cu un joc ceva mai aplicat.

Barty  vs. Wozniacki

Turneul de la Toronto e al doilea consecutiv în care australianca Ashleigh Barty pleacă din calificări și ajunge în faza optimilor de finală. În CAnada, ea a pierdut greu în fața ibericei Garbine Muguruza, iar adversara din ultimele 32 din SUA e un nume la fel de mare.

Daneza Wozniacki a jucat finala la Toronto și a trecut ușor de Vesnina în primul tur, dar traseul din Canada a consumat-o destul de mult, mai ales pe plan fizic. Barty, care le-a învins lejer în calificări pe Ozaki și Flipkens, apoi a trecut de Lepchenko și, foarte important, de Venus Williams, e o jucătoare ofensivă, care-și produce singură punctele, iar acesta e un stil care lui Wozniacki nu-i convine. Chiar dacă nordica e în formă bună, mergem pe mâna unui underdog talentat, care nu are nevoie de prea mult ajutor din partea adversarei pentru a-și câștiga meciurile.

Muguruza – Keys

Un meci foarte, foarte tare din optimile feminine de la Cincinatti e cel dintre Garbine Muguruza și Madison Keys, reprezentanta gazdelor.

În acest moment, Muguruza are 12 victorii în ultimele 14 meciuri, în timp ce Keys vine după turneu câștigat la Stanford și șase succese consecutive, așa că asupra formei de moment a celor două nu există semne de înrebare. Keys a învins-o clar pe Muguruza în semifinala de la Stanford, 6-2, 6-3, dar Cincinnati e un turneu mult mai important, iar despre Muguruza să știe că se concentrează cu adevărat doar la competițiile tari. Ne bazăm pe serviciul ambelor, pe loviturile foarte puternice pe forehand și pe minusurile la retur, așa că așteptăm un over.

Australia vs. China

Sferturile de finală de la Cupa Asiei 2017 la baschet masculin continuă astăzi cu două partide interesante, prima între Australia și China, și a doua între Noua Zeelandă și Iordania.

Australia este alaturi de Iran marea favorită a turneului, iar până acum jucătorii antrenați de Andrej Lemanis nu au dezamăgit obținând 3 victorii clare cu Japonia, Hong Kong și Taiwan, toate la diferențe mari, fără să forțeze. Chiar dacă astăzi vor avea un adversar ceva mai greu, nu cred că vor fi probleme cu accederea în semifinale, australienii având un atac redutabil cu o medie de 91 de puncte/meci. Printre premianții echipei ii regăsim pe Mitch Creek cu 16 puncte/meci și Andrew Hogdson cu 8 recuperări. China a prestat un joc modest, obținând victorii grele cu Irak și Siria, selecționate modeste,  ambele partide fiind câștigate cu coșuri marcate în ultimele secunde. Vremurile lui Yao Ming par demult apuse și nu cred că asiaticii pot face față Australiei, o echipă serioasă ce a terminat precedentele jocuri olimpice pe locul 4. Mizăm pe o victorie a Australiei la minim 13 puncte

Vardar vs. Fenerbahce

Vardar Skopje a impresionat plăcut în parcursul european din acest sezon, reușind să elimine Malmo într-o dublă manșă extrem de spectaculoasă din preliminariile Champions League, iar apoi impunându-se în fața celor de la Copenhaga. Macedonenii au cedat în returul de la Copenhaga, dar prestațiile lor, per total, au fost încântătoare, cu lecții de contraatac foarte bune. Fener a disputat primul meci oficial în campionat și a terminat la egalitate, 2-2, pe terenul nou-promovatei Goztepe. Defensiva nu este sudată și permite faze periculoase adversarului datorită lipsei de sincronizare a fundașilor centrali. Mai e de lucru la acest capitol, iar astăzi vedem o oportunitate imensă pentru goluri de ambele părți.

Legia Varșovia vs. Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol a rezistat în meciul tur din Azerbaidjan, din turul 3 al preliminariilor Champions League, scoțând o remiză 0-0, foarte norocoasă, azerii ratând cât pentru 4 meciuri. Norocul nu i-a mai ajutat și în retur, când au fost învinși pe propriul teren. Astfel, au ajuns astăzi să joace în Play-off-ul Europa League, la Varșovia, echipă dezamăgită de ratarea calificării în Champions League în dauna celor de la Astana. Legia a primit gol în doar 4 din ultimele 10 meciuri disputate pe propriul teren, iar oaspeții de azi nu au mari realizări în deplasare.

Everton vs. Hajduk Split

Prin definiție, echipele din Anglia nu pun mare preț pe Europa League, lucru demonstrat de-a lungul timpului (vezi cazul West Ham, care în doi ani consecutiv a fost eliminată de Astra, folosind rezervele). Koeman va roti echipa, dar cu siguranță cei introduși vor dori să se afirme. Liniile de handicap sunt periculoase, vezi cazul din turul precedent, când Everton a câștigat 1-0 cu Ruzonberok. Hajduk nu este o sperietoare, mai ales în deplasare, iar pe Goodison Park vor căuta să puncteze pe contraatac.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.