Biletul Zilei: Haideți să intrăm în weekend cu profit!

0

Bună dimineața tuturor pariorilor, sper că nu ați fost prea afectați de rezultatele de aseară din Europa League, personal evit această competiție, de obicei, sau folosesc mize mici. Foarte multe favorite precum Ajax, Marseille, Dinamo Zagreb, Fenerbahce sau Legia s-au împiedicat, iar pe noi ne-a încurcat Club Brugge, care nu areușit să se impună la capătul unui meci pe care l-a dominat.

Astăzi voi merge împotriva favoritei la primul meci de pe bilet, dar doar cu o anumită linie de handicap. Bayern Munchen a fost o dezamăgire totală în meciurile de pregătire, Ancelotti având de furcă serios la compartimentul defensiv, acolo unde Bayern suferă cel mai mult. Nici atacul nu a funcționat încă la parametri normali, iar astăzi vor da startul noului sezon pe Allianz Arena, împotriva lui Bayer Leverkusen, echipă care i-a pierdut pe Chicharito și Calhanoglu, în rest lotul e cam același. Aspirinele au un antrenor nou în persoana lui Heiko Herrlich, iar noua achiziție, fundașul central Sven Bender, poate debuta astăzi în tricoul oaspeților. James Rodriguez, Manuel Neuer, Alcantara, Javi Martinez și Juan Bernat sunt indisponibili. O singură dată în ultimele 12 partide s-a înregistrat o diferență de scor mai mare de două goluri în favoarea lui Bayern Munchen.

AS Monaco a pornit iar ca din pușcă acest campionat, bifând două victorii în care a marcat 7 goluri. La polul opus, Metz a suferit două înfrângeri în care a încasat 5 boabe. Probleme în defensiva gazdelor, de unde lipsește Simon Falette, vândut la Frankfurt. Milan Bisevac este indisponibil. Monaco a câștigat ultimele 5 partide directe, iar ultimele două au fost la scor: 5-0 și 7-0.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Bayern Munchen vs. Leverkusen Leverkusen +2.5 HA 1.50 3-1 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Metz vs. Monaco 2 1.33 0-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Da

 

VEZI AICI CEL MAI SIGUR PARIU DE COTA 6.00 PENTRU SÂMBĂTĂ!

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la 888sport folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 1000 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA 888

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.