Ponturile Zilei: Șapte predicții la cotă medie 1.81!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis WTA Cinncinatti Muguruza vs. Kuznetsova Peste 21.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis ATP Cinncinatti Dimitrov vs. Sugita Peste 21.5 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Cordenons Carballes Baena vs. Oliveira 2-0 1.75  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 FrantaFotbal Ligue 1 Metz vs. Monaco Monaco -1.5 1.95  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Belgia Fotbal Jupiter League Standard vs. Waregem Ambele marchează 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Astra Giurgiu vs. CSMS Iași 1 1.83  MAXBET–900 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Baschet Governors Cup Blackwater Elite vs. NLEX Road Warriors Under 202.5 puncte 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.81PROFIT: -10.6

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Muguruza vs. Kuznetsova

În sferturile de la Cincinnati, Garbine Muguruza, campioana de la Wimbledon, are un meci foarte tare cu rusoaica Svetlana Kuznetsova, o jucătoare care arată o formă bună pe cimentul din SUA.

În cinci meciuri directe, cele două au alternat scenariile și fie au jucat partide de trei seturi, fie au avut meciuri echilibrate în două manșe, fie Muguruza s-a impus rapid. Partea interesantă e că cele două s-au întâlnit doar din 2015 încoace și doar în turnee importante, iar meciul de azi nu face excepție. Serviciul Muguruzei e de luat în calcul pentru over, la fel cum și capacitatea de luptă și inteligența tactică ale Kuznetsovei vor fi argumente importante. Nu vedem cum vreuna dintre cele două s-ar putea desprinde clar, deci over-ul la game-uri ni se pare o variantă inspirată.

Dimitrov vs. Sugita

După victorii în minimum de seturi cu giganții Del Potro și Lopez, bulgarul Dimitrov va avea în față un alt tip de adversar în faza sferturilor masculine de la Cincinnati, unde-și va măsura forțele cu Yuichi Sugita, reprezentantul Japoniei.

Dimitrov e marele favorit al meciului și toate indiciile conduc spre o victorie a lui, dar Sugita nu e un tenismen care să fie subestimat. Cu o victorie superbă la Sock și două meciuri de trei seturi cu Sousa și Khachanov, japonezul merită tot creditul pentru prezența în ultimii opt, unde nu ar trebui să se facă de râs. Conștient că majoritatea adversarilor lovesc mingea mai tare decât el, Sugita e un monument de constanță și seriozitate, aleargă după fiecare minge și, cel mai important, stă foarte bine mental. Sunt șanse ca atuurile sale să-l încurce și pe Dimitrov și să producă niște ravagii în scutul bulgarului, de aceea anticipăm un over la game-uri.

Carballes Baena vs. Oliveira

Prezență constantă în fazele finale ale turneelor challenger pe zgură în ultimii ani, ibericul Carballes Baena (141 ATP) are prima șansă în duelul de azi, din sferturile de la Cordenons, cu portughezul Oliveira, al 242-lea jucător al lumii.

În primele două tururi, Carballes a arătat un joc bun în meciurile cu Ymer și Majchrzak, doi adversari mai valoroși decât Oliveira, și a cedat în total doar opt game-uri, semn care ne face să credem că scenariul din meciul contra portughezului nu va fi altul. Oliveira l-a eliminat pe Gakhov, apoi a produs surpriza în fața lui Munar, dar Carballes ar trebui să se dovedească un jucător mult prea puternic pentru el, în condițiile în care lusitanul, un obișnuit al turneelor futures, a jucat o singură semifinală de challenger în întreaga carieră.

Metz vs. Monaco

Monaco are un start lansat în acest sezon, în care are de apărat titlul de campioană cucerit sezonul trecut destul de surprinzător. În deplasarea de la Metz pleacă drept favorită certă, în condițiile în care gazdele de astăzi au pierdut fără drept de apel în primele două etape, 1-3 cu Guingamp și 0-2 la Bordeaux.

Monaco n-a avut milă de Metz în sezonul trecut, formație pe care a învins-o categoric atât în tur, cât și în retur. A fost 7-0 pe Stade Saint-Symphorien, stadionul pe care se dispută și meciul de azi, și 5-0 la Monaco.

Standard Liege vs. Zulte Waregem

Startul de sezon în Belgia este unul dezamăgitor pentru fanii lui Standard, care au văzut echipa favorită în trei partide oficiale deja în campionat fără ca ea să strălucească. Va fi un nou sezon dificil pentru trupa din Liege, deși Sa Pinto are la dispoziție câteva nume importante din fotbalul european.

Zulte a început bine, dar a pierdut etapa trecută pe teren propriu cu Club Brugge, liderul campionatului. Iar de obicei, la Liege, Zulte a avut probleme de-a lungul timpului, iar aici includem doar două victorii în ultimele zece deplasări, ultima în 2014. Interesant este că în ultimele patru întâlniri am văzut goluri în ambele porți, un pronostic realizabil și astăzi.

Astra Giurgiu vs. CSMS Iași

Surpriza ultimelor două etape, CSMS Iași, are în față o nouă reprezentantă a României în Europa în acest sezon: Astra Giurgiu. Moldovenii merg pe Dunăre cu un moral beton, după ce au remizat 1-1 cu FCSB și au învins 2-1 pe Dinamo București.

Doar că nici Astra n-a arătat tocmai rău în precedentul meci, cu FCSB de la București, doar că l-a pierdut pe Alexandru Ioniță, care a văzut cartonașul roșu și care va sta două etape. E un test important pentru băieții lui Iordănescu, mai ales că pe teren propriu au procentaj 100% până în acest moment.

Blackwater Elite vs. NLEX Road Warriors

După ce echipa națională a fost eliminată de la Cupa Asiei, în Filipine continuă competițiile interne, iar în Governors Cup avem partida dintre Blackwater Elite și NLEX Road Warriors, două echipe de mijlocul clasamentului. Ceea ce mi-a atras atenția este limita extrem de ridicată fixată pentru numărul de puncte marcate.

În ultimele 8 partide între ele, într-una singură s-a depășit limita de 202 puncte. De asemenea, pe propriul teren într-o singură partidă din ultimele 10 disputate de gazde s-a depășit limita propusă. Chiar dacă în Filipine se marchează de regulă aproape la fel de multe puncte ca în NBA, statisticile ne conduc spre un meci cu cel mult 202 puncte.Fiind începutul sezonului, jucătorii nu și-au intrat încă în ritm și așteptăm multe ratări de ambele părți.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.