Biletul Zilei: vezi varianta propusă pentru marți

0

Biletul Zilei propus pe site-ul nostru este menit să ofere pariorilor material de inspirație în ceea ce privește cele mai bune alegeri pe care se poate miza.

Începând cu luna August 2017, responsabil pentru analiza și selecția meciurilor care intră în componența variantei propuse, este expertul echipei în materie de calculare a probabilităților și dezvoltare de strategii de pariere, Cătălin Mihalache, jurnalist sportiv cu experiență de peste 15 ani și rezultate excelente în domeniul pariurilor sportive.

Toate meciurile selectate sunt trecute prin filtrul analitic, informațional și inspirațional, iar mizele propuse pentru fiecare bilet în parte sunt direct proporționale cu estimările de reușită calculate în funcție de indicatorii pre-match. Vezi aici explicarea detaliată a staking-plan-ului recomandat!

Punem accent pe credibilitate și oferim cititorilor noștri acces permanent la bilanțul pariurilor propuse, fie el pozitiv sau negativ, iar acesta poate fi verificat printr-un singur click aici

Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI

  COTA 6.00 PENTRU BARCELONA CU JUVENTUS ȘI COTA 4.00 PENTRU REAL CU APOEL NICOSIA! VERIFICĂ AICI PONTURILE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Man. United vs. Basel 1 & over 1.5 goluri 1.40 3-0 Da
 Anglia Fotbal Championship Wolves vs. Bristol City 1X 1.25 3-3 Da
 Anglia Fotbal ChampionshipLeeds vs. Birmingham Leeds HA 0 1.26 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.21 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Da

LEGENDĂ: HA (Handicap Asiatic) 0 = dacă meciul se termină egal, se acordă cota 1.00

Biletul a fost jucat la BETFAIR, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la BETFAIR folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 450 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA BETFAIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.