Ponturile Zilei: Pronosticuri din patru sporturi diferite la cotă medie 1.82!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis Challenger Cary Krajicek vs. Novikov Peste 22.5 game-uri 1.88  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Polonia Tenis Challenger Szczecin De Schepper vs. Otte Otte -1.5 game-uri 1,77  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Polonia Tenis Challenger Szczecin Smirnov vs. Giannessi 0-2 1.70  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Polonia Tenis Challenger Szczecin Ruud vs. Zopp Peste 22.5 game-uri 1.95  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Euro Basket Slovenia vs. Letonia Peste 162.5 puncte 1.90  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională AHC Dunărea Călărași vs. Dinamo București Peste 55.5 goluri 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Barcelona vs. Juventus Ambele marchează 1.75  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Chelsea vs. Qarabag Chelsea câștigă la 0 1.60  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Olympiakos vs. Sporting Ambele marchează 2.05  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: -1.26

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Krajicek vs. Novikov

Austin Krajicek și Dennis Novikov sunt doi obișnuiți ai turneelor challenger din America de Nord, iar meciul pe care-l vor juca marți, în primul tur de la Carry, e al șaptelea din ultimii șase ani.

În afara unei partide pe iarbă, toate celelalte partide au avut un tiebreak, patru dintre ele s-au terminat în trei seturi, iar cinci din șase au trecut peste linia de over. Cei doi se cunosc foarte bine, nu e întâmplător că joacă meciuri foarte, foarte lungi, serviciile pe care le posedă ajutându-i să nu aibă prea multe emoții în game-urile în care pun mingea în joc. Over-ul pare alegerea logică într-o astfel de confruntare.

De Schepper vs. Otte

Oscar Otte are 40 de victorii pe zgură în acest an, vine după o semifinală la Alphen, iar parcursul său la Szczecin începe cu un meci contra francezului De Schepper, în care pornește cu prima șansă.

Pe lângă faptul că nu e jucător de zgură și nu trece printr-un moment bun, vestea proastă pentru De Schepper e că va avea în față exact genul de adversar pe care n-ar vrea să-l întâlnească într-un meci pe suprafața roșie. Otte dă înapoi, returnează foarte bine și e făcut pentru jocul pe zgură, singura lui misiune fiind aceea de a găsit antidotul pentru serviciul bun al adversarului.

Smirnov vs. Giannessi

Între ucraineanul ARtem Smirnov și italianul Alessandro Giannessi există o diferență de 400 de locuri în ierarhia mondială, dar, mai important, și o diferență clară între modul în care se exprimă pe terenul de tenis.

Smirnov are aproape 30 de ani și nu a ajuns niciodată printre cei mai buni 220 de jucători ai lumii, iar în acest an nu a reușit să câștige vreun set pe tabloul principal al turneelor challenger la care a participat. E, așadar, un adversar facil pentru Giannessi, un zgurist cel puțin decent, cu rezultate bune în 2017, cu prezențe în ATP, dar și în fazele superioare ale competițiilor la care Smirnov nu trece de primul tur.

Ruud vs. Zopp

Norvegianul Casper Ruud și estonianul Jurgen Zopp sunt doi jucători cu stiluri de joc aproape identice: servesc bine, își construiesc jocul în jurul forehand-ului și se preocupă să lovească mingea cât mai tare din spatele terenului. Marți, în primul tur de la Szczecin, ei vor fi protagoniștii unui duel tare.

Măcinat de probleme în trecut, Zopp a revenit în acest an, a câștigat trei turnee futures și unul challenger, iar în prezent are o serie de 12 victorii consecutive pe zgură, înșirând adversari cu nume în circuitul challenger. Ruud nu are o formă prea bună, dar, la 19 ani e jucător de top 140, are un joc foarte bun pe zgură și, cu siguranță, armele necesare pentru a face față într-un duel care se anunță foarte tare.

Slovenia vs. Letonia

Slovenia – Letonia este cea mai echilibrată partidă din sferturile de finală de la Eurobasket, un meci în care sunt așteptați să strălucească cele două super vedete din loturile celor două formații Dragic de la Slovenia, rerespectiv Porzingis de la letoni.

Ambele echipe au avut un turneu excelent până acum, Slovenia fiind alături de Spania singura echipa neînvinsă, în timp ce Letonia a pierdut un singur meci, cu Serbia, în care a reușit.totuși să înscrie 82 de puncte. Este greu de prezis cine va câștiga, însă cu siguranță vom avea o partidă spectaculoasă, forța ofensivă a ambelor echipe fiind relevată de statisticile acestora.

AHC Dunărea Călărași vs. Dinamo București

După două victorii trase la indigo, Dunărea Călărași are astăzi o misiune infernală: primește replica trupei cele mai solide din campionat, Dinamo București. Formația din capitală are clar prima șansă, dar nu se simte prea confortabil la Călărași.

Dunărea a învins la limită atât pe Timișoara, cât și pe Iași, după ce a revenit de la -8 și -6. Călărașiul are o echipă bună, dar e nevoie de timp pentru a se omogeniza, formația fiind schimbată aproape în totalitate față de sezonul trecut. Și Dinamo este în aceeași situație, doar că valoarea individuală a jucătorilor îi permite să obțină victorii clare chiar dacă jocul colectiv suferă.

Barcelona vs. Juventus

E oricând o finală de Champions League, așa că sezonul acesta debutează cum nu se poate mai frumos pentru iubitorii fotbalului. Barca și Juve se află față în față din nou după cinci luni, de la sfertul de finală de anul trecut câștigat cu 3-0 la general de italieni.

Barcelona suferă, dar leagă victorii în campionat. Fosta campioană pare să aibă cea mai slabă echipă din ultimii ani, iar Juventus poate profita de acest fapt. Startul lansat al „Bătrânei Doamne” din Serie A e dătător de speranțe înaintea acestui meci, de pe Camp Nou.

Chelsea vs. Qarabag

Visul lui Qarabag de a juca în Liga Campionilor se poate transforma într-un coșmar, încât se deplasează la Londra, pe terenul lui Chelsea, una din pretendentele la câștigarea trofeului.

E un meci în care diferența de valoare este evidentă, astfel că n-ar trebui să avem un meci în care Chelsea să aibă prea mari probleme. Qarabag va sta la cutie, va încerca să joace pe contraatac, pentru că alte posibilități nu prea are în această seară.

Olympiakos vs. Sporting

Aflate într-o grupă cu Barcelona și Juventus, pentru Oly și Sporting meciul direct este foarte important în perspectiva locului trei în grupă. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct, ci doar într-un amical, în 2012, câștigat de „lei” cu 1-0.

Ambele echipe au forță ofensivă, dar defensive permisive, așa cum am văzut și în preliminarii. Sporting a dominat „dubla” cu FCSB, dar vicecampioana României a avut ocazii mari la Lisabona și a marcat la București, în timp ce Olympiakos a primit trei goluri de la Partizan și unul de la Rijeka.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.