Biletul Zilei: mergem pe meciuri din tenis pentru miercuri

0

Vă salut prieteni,

nu mă ascund să o spun, dar se pare că nu am fost prea inspirat în ultimele 3 zile, când am ratat câte un eveniment pe fiecare bilet propus. Înjurați-mă, criticați-mă, dar în cariera unui parior, așa cum există serii foarte bune de 7 bilete câștigate consecutiv, pot apărea și astfel de serii negative!

Pentru azi voi miza pe două meciuri din tenis feminin:

Dacă Barbara Haas, reprezentanta gazdelor în turneul austriac de la Linz, ar fi întâlnit-o pe Carina Witthoeft, nemțoaica aflată pe locul 73 WTA, pe o altă suprafață decât hard-ul indoor, am fi fost tentați să credem că duelul e unul echilibrat și greu de pronosticat. Dar în sală, unde Haas nu se simte deloc bine, situația pare puțin mai clară.

E de ajuns să spunem că Haas are o singură victorie în sală în întreaga carieră, din doar nouă meciuri, până la aproape 22 de ani. De partea cealaltă, Witthoeft e mult mai constantă, s-a obișnuit cu un nivel mai ridicat și produce un tenis bun pe suprafețele rapide, spre deosebire de adversara sa, care preferă zgura.

Cea de-a doua selecție se bazează pe forma extraordinară a unei sportive din România, Mihaela Buzărnescu reușind un sezon fantastic! Ieri am mizat pe ea în cadrul unui pariu plasat pe grupul premium, iar românca nu ne-a înșelat așteptările, reușind surpriza și eliminând-o pe mult mai bine clasata Anette Kontaveitt.

Astăzi, Mihaela pornește favorită în fața Aljei Tomljanovic, jucătoare clasată cu 70 de poziții mai jos în topul WTA. Cu un procentaj al victoriilor de 63% pe hard, Buzărnescu are un avantaj imens în ceea ce privește forma de moment în fața adversarei sale, care nu rupe gură a târgului absolut deloc pe această suprafață, având un procentaj de 38%!

Înaltă și subțire, Buzărnescu este stângace și are un joc variat și inteligent.  În schimburi, loviturile sale sunt foarte flexibile și bine plasate, putând deschide terenul pe ambele părți cu crosuri închise sau împingând adversara în spate cu lovituri liftate în colțuri. Poate apăra creativ, folosindu-se de sliceuri defensive și urcă la fileu atunci când are ocazia.”- Camelia Butuligă

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Austria Tenis WTA Linz Haas vs Witthoeft 2 1.23 1-2 Da
 Austria Tenis WTA Linz Tomljanovic vs Buzărnescu 2 1.70 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.08 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:Da

 

Biletul a fost jucat la BETFAIR, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la BETFAIR folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 450 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA BETFAIR

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.