Ponturile Zilei: Verifică cele mai bune selecții ale zilei, la cotă medie 1.80!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Ți-am pregătit 3 cadouri: CASH + Acces grup Premium + Surpriză! Click aici și obține-le imediat!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 China Tenis ATP Shanghai Del Potro vs. Rublev Peste 21.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Austria Tenis WTA Linz Buzărnescu vs. Kontaveit Buzărnescu +3.5 game-uri 2.00  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Italia Tenis Challenger Ortisei Janowicz vs. Seppi Peste 23.5 game-uri 2.00  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Paraguay vs. Venezuela Paraguay -1.25 HA 1.75  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Peru vs. Columbia Sub 2.5 goluri 1.75  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Belgia vs. Cipru Belgia -2.75 HA 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Grecia vs. Gibraltar Peste 4.5 goluri 1.65  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Portugalia vs. Elveția Peste 2.25 goluri HA 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus 1/2 VOID, 1/2 LOST
 Romania Handbal Liga Națională HC Dobrogea Sud Constanța vs. Potaissa Turda 1 1.60  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: -4.95

 

Del Potro vs. Rublev

Pe hard, în fața lui Del Potro, rețeta pentru succes e simplă: un serviciu decent, anduranță în schimburile din spatele terenului și multă forță mentală. Din punctul nostru de vedere, adversarul de marți al argentinianului, rusul Andrey Rublev, are calitățile necesare pentru a lungi meciul contra unui adversar cu nume.

Del Potro a jucat, surprinzător, trei seturi cu Basilashvili, un tenismen care nu are armele lui Rublev. Rusul e tânăr, în creștere și în cel mai bun moment al carierei, l-a învins greu pe Dzumhur, un adversar foarte greu, iar meciul nu va fi deloc ușor pentru Del Potro.

Buzărnescu vs. Kontaveit

Mihaela Buzărnescu și estonianca Anett Kontaveit se află, înaintea meciului direct de la Linz, în momente foarte, foarte diferite. Ambele se află la cel mai bun an al carierei, Kontaveit joacă la un nivel mult mai înalt, dar, în ultimul timp, baltica a intrat într-un con de umbră, în timp ce conaționala noastră pare, în continuare, de neoprit.

Buzărnescu a câștigat deja 56 de meciuri în acest an, majoritatea în circuitul ITF, și a trecut ca prin brânză prin calificările de la Linz, unde a câștigat foarte ușor trei meciuri. Pentru Kontaveit, în schimb, startul anului, când lega victorii după victorii, pare foarte departe, iar ultimele luni au însemnat pentru ea șase înfrângeri în șapte meciuri, multe dintre ele în fața unor adversare de bătut. Mergem cu jucătoarea aflată într-o formă mai bună, al cărei plus de încredere poate compensa diferența de valoare.

Janowicz vs. Seppi

În urmă cu câțiva ani, un meci între polonezul Janowicz și italianul Seppi s-ar fi jucat în fazele finale ale turneelor ATP, dar situația s-a schimbat aproape dramatic pentru amândoi. Dacă Janowicz a fost chinuit de o accidentare și încă se chinuie să revină, Seppi a ajuns la 33 de ani și nu mai e tenismenul care impresiona prin constanța sa.

În primul tur de la Ortisei, turneu care se joacă într-o sală în care suprafața e foarte rapidă, logica spune că ne va aștepta un meci lung, în condițiile în care Janowicz va trăi foarte mult din serviciu, iar Seppi joacă acasă, la un turneu pe care l-a câștigat în 2013 și 2014.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.