Biletul Zilei: vineri mizăm pe o cotă de 2.50

0

Salutare tuturor!

Am câștigat și varianta propusă ieri și începem să legăm, din nou, succese consecutive. Avem o lună octombrie foarte bună și vom continua acest parcurs.

Primul meci este din Championship, acolo unde Bristol City este pe cai mari în acest sezon, iar astăzi va primi vizita lui Burton Albion, echipă care a încasat 20 de goluri în cele 6 înfrângeri stagionale, reușind doar unul singur în cele 5 deplasări de până acum!

Nu e de mirare că oaspeții de azi sunt fix deasupra liniei care delimitează locurile retrogradabile. Bristol are 3 victorii și două egaluri pe Ashton Gate, iar atacantul nigerian Famara Diedhiou a marcat de 5 ori în ultimele 6 partide, semn că este în formă excelentă!

În Premiershipul scoțian, Glasgow Rangers se deplasează pe McDiarmid Park, terenul lui St. Johnstone. Aspectele care mi-au captat atenția aici sunt cele legate de goluri: gazdele au primit gol în 8 din ultimele 9 meciuri, iar Rangers au încasat în 7 din ultimele 8. Ultimele 5 partide directe au produs goluri de ambele părți.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Championship Bristol vs Burton 1 1.40
 Scoția Fotbal Premiership St. Johnstone vs. Rangers GG 1.80
COTĂ FINALĂ: 2.52 la NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ:

 

Biletul a fost jucat la NETBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la NETBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 1500 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde se postează zilnic mai multe PARIURI LIVE!

DESCHIDE CONT NOU LA NETBET

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.