Oliseh ”regele” Limburgului

0

Vineri in Olanda 2 se joaca derbyul Provinciei Limburg, o partida in care ocupanta pozitiei secunde in clasament, Fortuna Sittard, intilneste echipa gazda MVV Maastricht.

Sub comanda lui Sunday Oliseh, ex-selectioner al Nigeriei, echipa din Sittard a renascut in acest sezon fiind dupa 8 runde pe locul 2, asta dupa ce in finalul sezonului trecut a scapat la mustata de retrogradare, ocupind pozitia 17 din 20 echipe dupa 38 de runde. Recunoscut ca un tehnician care da credit fotbalistilor tineri a renuntat la veterani precum  De Regt si Sjoerd Ars, trecuti de 32-33 ani, si a inceput sa dea credit tinerilor, in prezent capitanul echipei fiind Perr Schuurs, de doar 17 ani, fotbalist intrat deja in atentia lui Liverpool, respectiv Ajax si PSV pe plan local.

Meciul mi-a atras atentia inca din „deschiderea” cotelor cind erau 1,70-3,65-4,45 in favoarea gazdelor, destul de suspect in conditiile in care Fortuna ocupa locul secund, avind in deplasare 3 meciuri 1 victorie, un egal si o infringere, in fata liderului Jong Ajax, golaveraj 8-4. Astazi media cotelor 2-3,1-4,2 undeva mult mai apropiate de realitate.

Gazdele sunt neinvinse acasa dupa 4 jocuri, 2 victorii si 2 egaluri, golaveraj 8-4, si vin dupa doua infringeri consecutive, ambele in deplasare la Nijmegen si Almere.

Bilantul ultimelor cinci jocuri pe terenul celor din Maastricht este de asemenea in favoarea celor din Sittard care au 3 egaluri si 2 victorii.

In aceste conditii tinind cont de toate elementele care definesc acest meci am decis sa merg pe mina oaspetilor ca nu vor pierde acest joc.

Pont  x2

Cota 1,80

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.