Ponturile Zilei: Șase predicții la cotă medie 1.82, din tenis și handbal!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Ți-am pregătit 3 cadouri: CASH + Acces grup Premium + Surpriză! Click aici și obține-le imediat!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 China Tenis ATP Shanghai Fognini vs. Nadal Fognini +5.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 China Tenis ATP Shanghai Dolgopolov vs. Federer Dolgopolov +4.5 game-uri 1.87  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Italia Tenis Challenger Ortisei Caruso vs. Seppi Seppi -4.5 game-uri 1.77  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională Minaur Baia Mare vs. Steaua București Steaua înscrie peste 26.5 goluri 2.00  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională CSU Suceava vs. CSM Focșani Sub 52.5 goluri 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 RomaniaHandbal Liga Națională Poli Timișoara vs. Poli Iași Peste 52.5 goluri 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: -6.5

 

Fognini vs. Nadal

De bine, de rău italianul Fabio Fognini a strâns trei victorii în cele 12 meciuri jucate cu spaniolul Rafa Nadal, iar despre stilul său se poate spune că-l încurcă puțin pe cel mai în formă jucător al momentului în circuitul masculin. Joi, la Shanghai, între cei doi se anunță încă un meci spectaculos, la fel ca multe dintre cele jucate de-a lungul anilor.

Nadal e omul de bătut în acest final de an, iar calculele sale nu cuprind, cu siguranță, o înfrângere în fața lui Fognini. Nu după traseul impresionant de la Beijing și victoria clară cu Donaldson, din primul meci de la Shanghai. Dar Fognini a jucat superb cu Pouille, după ce l-a învins cu Verdasco, ia mingea foarte repede pe o suprafață rapidă, iar acest detaliu l-ar putea surprinde pe Nadal. Handicapul e destul de mare, italianul are chef de tenis în China, așa că-i oferim încredere.

Dolgopolov vs. Federer

În primul meci de la Shanghai, Roger Federer l-a învins în două seturi strânse pe argentinianul Schwartzman, iar turul al treilea îi scoate în față un adversar cu aceleași caracteristici. Venit din calificări, ucraineanul a câștigat deja opt seturi la Shanghai și se simte bine în China, unde a mai făcut o finală la Shenzen, la începutul acestei luni.

E perioada turneului în care Federer nu apasă pedala de accelerație, iar un tenismen cu calitățile lui Dolgopolov l-ar putea surprinde. Ucraineanul e agil, poate pune o minge în plus în joc, poate sta în schimburi, dar are și capacitatea de a închide punctele. A fost 7-6, 6-4 cu Schwartzman, iar tabela ar putea arăta din nou un scor strâns.

Caruso vs. Seppi

Pentru că are nevoie de puncte în finalul anului, italianul Andreas Seppi a refuzat să se bată cu cei mai buni jucători ai lumii la turneul de la Shanghai și a preferat turneul challenger de acasă, de la Ortisei, unde, în turul al doilea, pare să aibă o misiune ușoară.

Seppi a câștigat aici în 2013 și 2014 și se simte în apele sale pe o suprafață precum cea din sala italiană. Dacă el e jucător de top, cu mulți ani la activ în elita tenisului, adversarul de azi e doar un jucător mediu de challenger, care nu s-a impus în tenisul mare și care, în mod normal, nu-i va pune multe probleme.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.