Biletul Zilei: vineri începem o serie curajoasă!

0

Salutare,

mai sunt 12 zile până la finalul lunii și am acceptat o provocare! Aceea de a oferi minim 8 bilete variante câștigătoare la biletul zilei la cotă medie 2.00! Îmi plac provocările, așa că mă voi strădui să o fac.

Azi merg pe un combo format din 3 meciuri. Auxerre a început o ascensiune spectaculoasă în clasament, după un început foarte slab de sezon. Fără înfrângere de 4 etape, timp în care au acumulat 10 puncte, elevii antrenați de Francis Gillot, primesc azi vizita uneia dintre cele mai slabe echipe ale competiției, Quevilly Rouen, aflată într-o serie de 4 înfrângeri consecutive și doar o victorie reușită în 11 etape!

West Ham a început să se miște mai bine, iar în ultimele 6 meciuri oficiale a suferit o singură înfrângere. Mai mult de atât, în 5 din ultimele 7 meciuri disputate pe London Stadium, au terminat fără gol primit. Brighton a înscris un singur gol în cele 4 deplasări de până acum, acumulând un singur punct!

Nou promovata Goztepe se mișcă bine și este pe poziția a doua a clasamentului după 8 etape. Cei care urmăresc zilnic analizele mele își aduc aminte ce am zis la început de sezon despre această echipă care a făcut investiții masive în jucători buni! Nu e de mirare că au marcat minim 2 goluri în 5 din ultimele 6 etape! Alanyaspor este o echipă cu rezultate oscilante, dar spectaculoasă, iar drept mărturie stau cele 22 de meciuri din ultimele 27 în care s-au marcat minim 3 goluri! Să nu trecem cu vederea faptul că avem în teren 2 dintre golgheterii la zi ai SuperLigii: macedoneanul Zahovic de la gazde (9 goluri) și legendarul Wagner Love (7 goluri).

  Vă aștept în comunitatea secretă pentru mai multe pariuri! Aveți detalii pentru acces apăsând butonul de mai jos!

Intră în comunitatea secretă

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 2 Auxerre vs Quevilly 1x 1.15 2-1 Da
 Anglia Fotbal Premier League West Ham vs Brighton 1x 1.18 0-3 Nu
 Turcia Fotbal Super Liga Goztepe vs Alanya peste 2.5 goluri 1.55 3-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.10 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Biletul a fost jucat la SPORTINGBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook, unde se postează zilnic mai multe PARIURI LIVE!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.