Mega-biletul etapei: 20 de meciuri pentru o jumătate de miliard

0

Salutare prieteni,

după biletul cu cele 17 meciuri câștigătoare din Europa League, am fost luat cu asalt de mulți urmăritori care mi-au cerut să îmi fac un obicei din astfel de bilete care pot oferi câștiguri foarte mari. OK, deși nu sunt fan al acestui tip de pariere, o fac doar pentru voi.

La fel ca ieri, am plasat 20 de meciuri care se desfășoară în acest weekend, din care 5 sunt fixe (baze), iar celelalte 15 se combină câte 11. Practic putem pierde 4 meciuri de pe bilet pentru a realiza un câștig, dar condiția esențială este să fie câștigătoare cele 5 meciuri de bază!

Am plasat biletul la PublicWin, pentru că au o ofertă foarte bogată și se pot face destul de multe combinații specifice de genul șansă dublă și total goluri. Eu am jucat biletul on-line, dar nu uitați că PublicWin oferă și bonus dublu dacă pariați în agenții! Dacă doriți să vă creați un cont online, vă rog să folosiți butonul de mai jos!

Deschide cont la PublicWin

Cei care nu pot vizualiza imaginea biletului de mai jos, sunt rugați să dezactiveze Ad-Blocker din varianta desktop!

Pentru mai multe pariuri de-ale mele, vă aștept în comunitatea secretă a pariorilor profitabili din România! Pariuri Live, Pre-Match, pariuri Easy Money, etc!

Vezi aici cum poți intra în grup!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.