Biletul Zilei: continuăm parcursul verde și vineri

0

Salutare,

am câștigat fără emoții biletele din ultimele două zile, chiar îmi pare rău să văd că foarte mulți pariori au pierdut ieri jucând handicapuri pe Dinamo, din contră, eu am luat handicapul pe Aerostar și a fost totul ok…în fine…sunt pariori care se bazează pe intuiție și sunt pariori care se bazează pe cifre și informații.

Azi mizez pe două meciuri cu șanse foarte bune de reușită. În Liga 3 din România, echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara se va deplasa la Sebiș, în lipsa celor mai buni jucători. Portarul Ștefan Dobre este la lotul U17, sub comanda lui Sorin Colceag, la Mogoșoaia, iar fundașul Călin Jurj și mijlocașul Florin Burghele se află la Iași, unde lotul României U18 susține două partide de verificare cu Moldova. Trebuie menționat că lotul echipei din Timișoara este compus în mare parte din juniori sub 17 ani, iar Național Sebiș este o echipă de prima jumătate a clasamentului.

Cea de-a doua partidă vine din Turcia, acolo unde Goztepe se deplasează la Kasimpașa. Cei care îmi urmăresc zilnic selecțiile, dar și argumentările, știu că pe meciuri din Turcia nu prea am pierdut în acest sezon, iar argumentele sunt destul de solide. Goztepe a marcat minim 2 goluri în 6 din ultimele 7 meciuri din SuperLiga, la fel cum a încasat Kasimpașa în 7 din ultimele 8 etape. S-au marcat minim 3 goluri în 77% din meciurile disputate de cele două echipe în această ediție de campionat!

 PONTUL DE WEEKEND: VEZI AICI PE CE POȚI FACE DE 10 ORI MAI MULȚI BANI!
TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 3 Național Sebiș vs CNP Timișoara 1 1.22 5-0 Da
 Turcia Fotbal SuperLiga Kasimpasa vs Goztepe GG3+ 1.75 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.14 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Da

 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la FORTUNA folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 300 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde se postează zilnic mai multe PARIURI LIVE!

DESCHIDE UN CONT NOU LA FORTUNA

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.