Ponturile Zilei: Selecțiile de vineri, la cotă medie 1.82!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Elveția Tenis ATP Basel Bautista vs. Del Potro Del Potro -2.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Austria Tenis ATP Viena Struff vs. Edmund Peste 23.5 game-uri 1.96  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Uniunea Europeana Tenis Turneul Campioanelor Wozniacki vs. Garcia Garcia +3.5 game-uri 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Franta Tenis Challenger Brest Tsitsipas vs. Chardy Peste 22.5 game-uri 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Belgia Fotbal Jupiter League Charleroi vs. Gent Ambele marchează 1.75  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Portugalia Fotbal Primeira Liga Benfica vs. Feirense Benfica învinge la 0 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională HC Zalău vs. CSM Bistrița Peste 52.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal NB I Budoars vs. Alba Fehervar Fehervar -1.5 goluri 1.85  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: +3.85

 

Bautista vs. Del Potro

Marile probleme ale spaniolului Roberto Bautista apar când dă peste adversari care lovesc mingea foarte puternic, dar au și capacitatea de a rezista în schimburile pe care încearcă să le lungească. Unul dintre ei, Juan Martin del Potro, îi va fi adversar în sferturile de la Basel, pe o suprafață rapidă, care, în mod cert, nu va fi de partea ibericului.

Uriașul argentinian are șase victorii din șase meciuri jucate în sală în acest an, nu a stat la discuții cu Bautista în meciul de la US Open, a pierdut doar două seturi în ultimele două săptămâni și, mai imprtant, a servit aproape de superlativ. În aceste condiții, presiunea se va muta pe game-urile de serviciu ale lui Bautista, iar armele spaniolului, foarte eficiente în jocul pe zgură, vor provoca mult mai puține pagube în sală.

Struff vs. Edmund

Argumente statistice pentru over în meciul dintre Struff și Edmund, din sferturile de la Viena, se găsesc la tot pasul, dar e de ajuns să spunem că neamțul are zece meciuri consecutive cu cel puțin un set ajuns în prelungiri și vine după două tiebreak-uri în meciul cu Ramos și că adversarul său a jucat trei tiebreak-uri contra lui Dennis Novak.

Rezultatele celor doi nu sunt întâmplătoare, pentru că atât Struff, cât și Edmund se bazează foarte mult pe eficiența primei mingi de serviciu, apoi închid, de obicei, rapid punctele. Problema ambilor vine în jocul la retur, pentru că nu pot pune îndeajuns de multe mingi utile în terenul advers, iar misiunea lor se complică teribil. Ne așteaptă un meci de forță, cu mulți ași și servicii câștigătoare.

Wozniacki vs. Garcia

Ca și calificată în semifinalele Turneului Campioanelor, daneza Wozniacki a impresionat în meciurile cu Halep și Svitoilna, câștigate foarte, foarte clar, dar vineri va sta față în față cu un cu totul și cu totul alt tip de adversar.

Dacă în primele două meciuri din Grupa Roșie a învins jucătoare mai degrabă defensive și reactive, pentru Wozniacki urmează duelul cu Caroline Garcia, o jucătoare ofensivă, aflată într-o formă bună, care nu se teme să atace și să-și obțină singură punctele. Franțuzoaica are nevoie mult mai mare de un succes, îl va căuta cu disperare, iar jocul ei, chiar și pe un hard lent precum cel de la Singapore, rămâne unul redutabil. Să nu uităm că Garcia are 12 victorii în 13 meciuri și că a revenit senzațional în meciul cu Svitolina, de la 3-5 la 7-5 în setul al treilea.

Tsitsipas vs. Chardy

Anul trecut, tot în turneul de la Brest, Jeremy Chardy i-a cedat doar cinci game-uri unui puști anonim pe vremea aceea, grecul Stefanos Tsitsipas. La fix un an distanță, Tsitsipas a devenit un nume din ce în ce mai rostit în lumea tenisului mondial, a intrat în prima sută mondială, a legat două victorii clare la Brest și va avea șansa revanșei.

Din punctul nostru de vedere, Tsitsipas e un jucător foarte greu de învins, pentru că, pe lângă calitățile fizice, are o determinare extraordinară și nu renunță la luptă în niciun moment al meciului. Sigur pe el, cu un serviciu bun, grecul s-a mișcat bine în sala din Franța, iar forța din jocul lui Chardy ne face să credem că duelul lor nu se va lăsa cu mai puțin de 23 de game-uri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.