Biletul Zilei: un pic mai riscant pentru joi

0

Am câștigat varianta propusă ieri, dar am avut puține emoții la meciul de Liga 2. Tenisul nu ne-a pus absolut nicio problemă. Astăzi voi crește puțin factorul de risc, dar șansele de reușită sunt considerabile. Am ales două meciuri amicale cu potențial foarte bun.

România și Turcia se întâlnesc la Cluj, nu are rost să intrăm în detalii despre echipe, evenimentul fiind extrem de mediatizat. Atât Contra cât și Lucescu au obiective asemănătoare la naționalele pe care le conduc, acelea de a pregăti viitoarele campanii de calificare la EURO 2020. După cum bine știm, orice meci amical cu echipe apropiate valoric au potențial foarte bun de a se termina la egalitate, nimeni nu se supără, nimeni nu are nimic de pierdut sau de câștigat. Mizez pe acest aspect și în partida de azi.

Avem o partidă amicală și între două țări vecine, care se dispută la Helsinki. Finlanda a crescut mult în joc, iar în campania recent încheiată a reușit meciuri foarte bune pe final, remizând cu Turcia și Croația și câștigând cu Islanda și Kosovo. Așadar, în ultimele etape au încurcat toate cele 3 echipe implicate în lupta pentru calificarea directă! Un argument în plus pentru selecția mea de azi este faptul că de la Estonia lipsește căpitanul Klavan, dar nici Vassilijev, Luts, Kruglov și Dimitrijev nu vor juca astăzi. Absențe importante!

  VEZI AICI COTELE SPECIALE PE ROMÂNIA – TURCIA!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Amical România vs Turcia PSF X 1.60 2-0(1-0) Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Amical Finlanda vs Estonia 1 1.57 3-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.51 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

 Apasă butonul de mai jos pentru a obține un FREEBET pe România vs Turcia!

OBȚINE FREEBET-UL

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.