Biletul Zilei: cota 3.10 pentru varianta de vineri

0

Salutare tuturor!

cei care ați urmărit biletul de ieri, probabil ați văzut în ce mod prostesc a fost pierdut, cu un gol norocos, deviat, care a picat fix cu 3 minute înainte să bifăm verde. Mai punem și gafa incredibilă a portarului de la Nurnberg și iată cum avem 2 bilete pierdute în această lună 🙂

Haideți să vă spun despre selecția de astăzi. Cota reprezintă valoare pură! Belgia dispută azi un meci amical împotriva Mexicului, iar aspecte referitoare la lotul belgienilor, bănuiesc că nu mai e nevoie să subliniez. Au un lot care le permite să emită pretenții la câștigarea mondialului, fără nicio exagerare.

Bun, ce mă interesează la acest meci, de fapt? Alderweireld și Company vor lipsi din defensiva gazdelor, fiind accidentați. Vești bune pentru ofensiva mexicană compusă din Chicharito, Carlos Vela și Jimenez. Trupa lui Juan Carlos Osorio a înscris mini un gol în 91% din ultimele 23 de partide disputate, inclusiv meciuri amicale.

Belgienii vin după 6 victorii consecutive și 13 meciuri fără înfrângere, timp în care au înscris cel puțin un gol în fiecare partidă. De altfel, trebuie să ajungem tocmai în luna Septembrie a anului trecut pentru a descoperi ultimul meci pe care ”dracii roșii” l-au terminat fără gol marcat și acela a fost un amical cu Spania. Trupa lui Roberto Martinez a înscris minim un gol în 93% din ultimele 28 de meciuri disputate, inclusiv meciuri amicale.

Luând în calcul toate aceste aspecte, consider valoare incontestabilă în victoria Belgiei cu goluri în ambele porți la valoarea 3.10, oferită de colosul britanic Betfair.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.