Ponturile Zilei: Înregistrăm profit și vineri!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Bratislava Kukushkin vs. Janowicz Peste 23.5 game-uri 1.83  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Bratislava Copil vs. Majchrzak Copil -2.5 game-uri 1.80  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Montevideo Elias vs. Pella Pella -3.5 game-uri 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CE U21 România vs. Portugalia Ambele marchează 1.70  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Cupa EHF Hypo Viena vs. HC Zalău Peste 50.5 goluri 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională Corona Brașov vs. Măgura Cisnădie 1 1.65  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.78PROFIT: +3.24

 

Kukushkin vs. Janowicz

Primele zile ale turneului challenger de la Bratislava, Slovacia, au demonstrat că nu e nevoie decât de un serviciu foarte puternic și de lovituri bine țintite din spatele terenului pentru a avea succes pe o suprafață foarte rapidă, iar Kukushkin și Janowicz par într-un moment în care e greu de crezut că vreunul se va ridica cu mult deasupra celuilalt.

Uriașul polonez servește foarte, foarte mulți ași și pune o viteză foarte mare în prima minge, astfel că jocul său devine foarte greu de contracaraat în game-urile de serviciu. Cum Kukushkin e un jucător cu experiență, căruia îi plac suprafețele rapide, e de așteptat ca meciul să nu se termine, totuși, repede.

Copil vs. Majchrzak

Marius Copil e finalistul din 2016 de la Bratislava, iar evoluția excelentă de anul trecut a fost confirmată de cele două victorii obținute în 2017, ambele în fața a doi slovaci, Nema și Klein. Vineri, pentru un loc în semifinale, conaționalul nostru va trebui să treacă de polonezul Kamil Majchrzak.

Aflat pe o serie de nouă victorii consecutive, dintre care șase la nivel de futures, polonezul e un jucător cel puțin decent, dar nu are în serviciu o armă atât de redutabilă precum cea a lui Copil. Românul impresionează la serviciu și, în momentul în care a reușit primul break, misiunea adversarului său devine cu adevărat imposibilă.

Elias vs. Pella

La Montevideo, în faza sferturilor de finală, argentinianul Guido Pella pleacă drept favorit în fața portughezului Gastao Elias, cotele fiind influențate de diferența de valoare dintre cei doi.

Pe zgură, teoretic, amândoi joacă un tenis foarte bun, dar nu e întâmplător faptul că Pella se află pe locul 66, iar adversarul său nu intră în top 120. Pella e omul mai constant, cu un joc de forță, peste nivelul mediu din circuitele challenger, în timp ce Elias nu a reușit, până acum, să devină cu adevărat un jucător respectat în ATP. Mergem cu valoarea superioară a argentinianului.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.