Biletul zilei: încheiem săptămâna cu un nou WIN?

0

Varianta de ieri a fost câștigătoare fără prea mari emoții, iar astăzi voi miza pe două meciuri care ne răsplătesc cu o cotă finală destul de generoasă.

OH Leuven este cea mai bună echipă din eșalonul secund al Belgiei și se luptă pentru promovare cu Beerschot. Pe propriul teren sunt extrem de puternici, aspect evidențiat și de bilanțul impresionant cu 5 victorii și 2 egaluri obținute în cele 7 partide ale sezonului. Roeselare este o echipă solidă pe propriul teren, dar ca oaspete nu ridică mari pretenții, pierzând 5 din cele 8 deplasări de până acum. Singurele puncte pierdute de Leuven au fost la început de sezon când aveau și destul de multe indisponibilități, dar acum au lotul valid în totalitate și se pot impune chiar și la mai mult de un gol diferență.

Mergem în eșalonul secund din Italia pentru cea de-a doua selecție și ne aruncăm privirea asupra unui meci care poate trece cu ușurință neobservat pe lângă pariorul amator, pentru că implică 2 echipe din subsolul clasamentului. Ascoli primește vizita lui Foggia, iar piața de rezultat final chiar nu ne interesează, pentru că este genul de meci în care se poate întâmpla orice. Dar…a observat cineva că atacul lui Foggia, echipă clasată pe locul 19…este mai bun decât al liderului Frosinone? Da da…ați citit bine…Foggia are unul dintre cele mai bune compartimente ofensive din Serie B, practică un joc deschis, însă apărarea lor este cea mai generoasă pentru adversari, cu 31 de goluri încasate în 13 etape! Nu e de mirare că în ultimele 9 meciuri consecutive ale Foggiei s-au marcat minim 3 goluri, la fel ca în ultimele 3 disputate de Ascoli!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Belgia Fotbal First Division B Leuven vs Roeselare 1 1.5
 Italia Fotbal Serie B Ascoli vs Foggia over 2.5 goluri 1.66
COTĂ FINALĂ: 2.50 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:

 

VREI ACCES LA CEL MAI EFICIENT ȘI RAPID MOD DE A PRIMI PONTURI LIVE, PRE-MATCH ȘI EASY-MONEY? TE AȘTEPTĂM PE CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM! IEȘI DIN TURMĂ!

INTRĂ ÎN GRUP

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.