Biletul zilei: oferta slabă , dar noi avem un pariu bun pentru luni

0

Luni vom încerca să combatem oferta săracă de pe panourile caselor de pariuri cu un bilet cu șanse foarte bune de câștig.

Italia a pierdut oarecum surprinzător în Suedia meciul tur al barajului de calificare la mondiale, iar acum suedezii sunt pe cale să producă o surpriză de proporții, în cazul în care ar lăsa multipla campioană modială acasă după 60 de ani. Însă…după cum știm prea bine…chiar dacă mai calcă strâmb ba în preliminarii, ba în grupe, italienii fac cum fac și tot ajung prin semifinale. Merg pe victoria squadrei azzura azi.

VEZI AICI COTA 10.00 VALABILĂ PÂNĂ MARȚI SEARA!

Polonia va avea de disputat un nou meci amical astăzi, în compania Mexicului, care a impresionat în partida de vineri încheiată 3-3 în Belgia. Cumpărat cu 8 milioane de euro de PSV Eindhoven de la Pachuca, Hirving Lozano are șanse mari să ajungă unul din starurile fotbalului mondial. Atacantul de 22 de ani a reușit o dublă contra diavolilor belgieni și sunt șanse mari să evolueze și astăzi titular alături de Chicharito și Carlos Vela. Știm cu toții foarte bine că Lewandowski nu evoluează pentru gazde, iar defensiva poloneză poate fi penetrată măcar odată de un atac rapid precum cel al mexicanilor.

VREI ACCES LA CEL MAI EFICIENT ȘI RAPID MOD DE A PRIMI PONTURI LIVE, PRE-MATCH ȘI EASY-MONEY? TE AȘTEPTĂM PE CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM! IEȘI DIN TURMĂ!

INTRĂ ÎN GRUP

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Baraj CM2018 Italia vs Suedia 1 1.57 0-0 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Amical Polonia vs Mexic Mexic înscrie 1.30 0-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.04 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Nu

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.