Biletul Zilei: căutăm să dublăm banii miercuri

0

Pariul de ieri a primit cota 1.00, deoarece Aston Villa s-a impus cu un gol diferență, deși a condus cu 2-0, iar handicapul asiatic a fost returnat.

Astăzi voi încerca o dublă, iar primul meci este tot din Championship. Middlesbrough are șansa de a-și adjudeca toate cele 3 puncte astăzi, după ce a avut de disputat nu mai puțin de 3 meciuri în deplasare în ultimele 4 etape, plus un meci de cupă disputat și acela la Bournemouth.

Află de aici cum poți primi ponturi LIVE & Pre-Match prin mesagerie instant!

Cu 3 victorii în ultimele 4 etape, Middlesbrough este pe o traiectorie ascendentă care îi poate apropia de zona locurilor de play-off. Au toate motivele să spere la realizarea acestui lucru astăzi, deoarece primesc vizita unei formații care a înscris doar 3 goluri în cele 8 deplasări ale sezonului, obținând un singur punct din postură de oaspete! Birmingham are probleme mari la finalizare, iar cele 15 puncte acumulate până acum au fost câștigate cu doar 9 goluri marcate în 17 etape!!!!

Chelsea merge în Azerbaidjan cu gândul, evident, doar la victorie împotriva unei echipe în fața căreia s-a distrat în tur, realizând scorul etapei, 6-0. Nu le va mai fi atât de ușor acum, mai ales dacă luăm în considerare faptul că finalista Ligii Campionilor de acum 2 ani, Atletico Madrid, nu a reușit să se impună niciodată în dubla cu azerii. Totuși, echipa lui Conte are arsenalul tehnico-tactic necesar unei victorii logice astăzi, fie ea și la limită!

VALUE BET: COTA 10.00 PE VICTORIA LUI CHELSEA AZI!

PRINDE COTA AICI

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Championship Middlesbrough vs Birmingham 1 1.62
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Qarabag vs Chelsea 2 1.29
COTĂ FINALĂ: 2.08 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:

  JOACĂ BILETUL LA FORTUNA

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.