Biletul Zilei: sâmbătă facem bani din România

0

Pun din această seară biletul pentru mâine, deoarece acesta include meciuri care încep la prânz, din Liga a 2-a a României, dar și din Liga 3.

După părerea mea, această casă de pariuri a făcut o gafă incredibilă când a scos cota 1.47 pe 1 pauză la partida Șoimii Lipova vs. Becicherecu Mic. Oaspeții sunt praf, au o echipă formată din copii, iar faptul că au golaveraj 3 la 48 cu o medie de fix 4 goluri încasate pe meci, după 12 etape, cam spune totul!

Mergem în Liga a 2-a unde Dunărea Călărași primește vizita echipei antrenate de Bogdan Argeș-Vintilă, Metaloglobus, o echipă ce nu se regăsește de etape bune încoace! Nu e de mirare că au pierdut două meciuri cu 0-3 chiar pe peropriul teren, iar cota 1.28 pentru Călărași pe teren propriu mi se pare pomană curată!

Urcăm încă un eșalon și mergem la Constanța, acolo unde Viitorul pornește favorită certă în fața unei alte formații aflate în degringoladă financiară, Poli Timișoara. Țucudean va lipsi pentru gazde, dar tocmai pentru acest aspect aleg să acopăr varianta egalului cu rambursarea mizei pe acest pariu în acest caz.

VEZI AICI PONTURILE DE WEEKEND LA COTE 7+ și 10+!

ATENȚIE: Dacă nu puteți vizualiza imaginea biletului de mai jos, trebuie să dezactivați AD-Blocker din varianta desktop!

  BILETUL POATE FI PLASAT DOAR LA ACEASTĂ CASĂ!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.