Biletul de weekend: cota 25+ cu meciuri de încredere!

0

Am pregătit varianta de bilet pe care mizez în acest weekend, cu meciuri care se dispută și sâmbătă și duminică, și nu știu de ce am un sentiment bun!

Am mizat pe numai 7 meciuri, din sumedenia care se dispută în aceste zile și chiar cred că vor fi alegeri inspirate.

Borussia Dortmund primește vizita lui Schalke, iar gazdele nu traversează o perioadă favorabilă, încasând minim 2 goluri în ultimele 5 etape consecutive!

Cu minim 2 goluri marcate în ultimele 3 meciuri de pe teren propriu, Frankfurt primește vizita lui Bayer Leverkusen, echipă în ale cărei ultime 12 meciuri din 14 disputate, s-au marcat minim 3 goluri.

Sassuolo are o bună oportunitate de a lega 2 victorii consecutive după ce s-a impus etapa trecută la Benevento. Sâmbătă vor primi vizita penultimei clasate, Verona, echipă cu 5 înfrângeri consecutive și cu 8 eșecuri în ultimele 10 deplasări.

Liverpool și Chelsea ne oferă derby-ul etapei din Premier League! E inutil să comentăm ceva pe seama acestui meci, până și nevestele noastre, ale pariorilor, probabil știu ce potențial ofensiv au cele două echipe!

Dinamo e în picaj și va primi vizita unei echipe care vine după o victorie cu FCSB! Ce poate fi mai rău? Personal consider că Poli Iași va pleca neînvinsă din Ștefan cel Mare, dar pe acest bilet le dau voie să fie învinși la un singur gol și să pot câștiga 🙂

Juventus are meci ușor pe propriul teren împotriva lui Crotone în meciul care încheie seara de duminică în Serie A. Juve a înscris minim două goluri în 25 din ultimele 30 de meciuri de pe propriul teren, iar pe Crotone a snopit-o în handicap în toate cele 4 întâlniri din istorie!

În fine, derby-ul rundei din Franța îl deplasează pe Mbappe pe terenul echipei care l-a făcut fotbalist mare, AS Monaco. Monegascii trec printr-o perioadă proastă rău, iar pentru PSG va fi o oportunitate perfectă să își ridiculizeze adversarul care i-a furat titlul anul trecut!

ATENȚIE: dacă nu puteți vizualiza imaginea biletului de mai jos, trebuie să dezactivați AD-blocker din varianta desktop!

VEZI AICI COTELE UMFLATE DIN ACEST WEEKEND!

JOACĂ BILETUL AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.