Biletul Zilei: cota 2.40 pentru miercuri cu șanse bune de câștig

0

Un autogol ne-a refuzat cel de-al 4-lea câștig la rând la biletul zilei, Celtic fiind învinsă pe propriul teren de Anderlecht. Astăzi mizez pe un pariu interesant, la o cotă foarte bună.

Real Madrid și Dortmund se întâlnesc într-o partidă care promite spectacol de fiecare dată când cele două nume sunt implicate. Din păcate, miza este absentă cu desăvârșire și cine oare și-ar fi putu imagina că Dortmund va avea doar 2 puncte în această grupă, mai ales după 2 meciuri disputate împotriva ciprioților de la Nicosia?

Ok, meciul e deschis oricărui rezultat, deși Dortmund se confruntă cu foarte multe absențe. Drept pentru care am ales să mizez pe o combinație foarte interesantă care implică goluri și cornere. Este bine-cunoscut faptul că Real Madrid este o echipă ce dezvoltă foarte bine jocul pe benzi, unde au jucători absolut formidabili. Acest lucru se reflectă și în numărul mare de cornere pe care galacticii îl bifează în fiecare meci.

VEZI AICI PARIUL DE COTA 4.00 PENTRU MIERCURI

Aruncând o privire pe cele 5 meciuri disputate de Real în această grupă, nu avem cum să nu remarcăm faptul că doar în unul din ele au existat mai puțin de 10 cornere, acela fiind cel cu APOEL de etapa trecută, când s-au înregistrat 9. Dar asta pentru că galacticilor le-au intrat nu mai puțin de 6 boabe!

Așadar, voi miza la cotă 2.40 pe faptul că se vor înscrie minim 3 goluri în meci, combinat cu minim 11 lovituri de colț! Acest pariu este disponibil doar în oferta BETFAIR Sportsbook, iar dacă nu aveți deja un cont deschis, vă recomand să deschideți unul folosind butonul de mai jos.

DESCHIDE CONT LA BETFAIR AICI

SCOR FINAL 3-2 (9-3 CORNERE)

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.