Value Bet de cota 4.00 pentru miercuri cu 84% șanse de WIN

0

Cine nu știe să interpreteze o cotă la pariuri are foarte mult de pierdut, pentru că nu poate descoperi valoarea care apare și de care se poate profita!

Iată cazul exemplului nostru de azi! Tottenham are un parcurs excelent în acest sezon de Champions League, fiind pe primul loc în grupă, cu 4 victorii și un egal. Astăzi joacă ultimul meci pe propriul teren, împotriva codașei APOEL Nicosia, iar o victorie le garantează primul loc la final.

CUM SE CALCULEAZĂ COTA

Victoria lui Tottenham este cotată în mod normal la 1.19, ceea ce înseamnă 84% șanse de câștig! Procentajul de câștig exprimat de cotă se obține foarte simplu, împărțind 100 la valoarea cotei: 100/1.19=84.03

CUM SE POATE OBȚINE UN VALUE-BET?

BETFAIR, cea mai mare casă de pariuri licențiată în România, oferă jucătorilor care își deschid un cont nou prin butonul de mai jos, o cotă mărită până la valoarea 4.00, ceea ce s-ar traduce prin doar 25% șanse de câștig pentru echipa lui Pocchetino!

În acest caz, toți cei care își crează un cont nou prin butonul de mai jos și plasează primul pariu pe victoria lui Tottenham, cu o miză maximă de 50 de Lei, vor avea un avantaj imens în fața casei, de 59 de procente!!!

PRINDE COTA SPECIALĂ AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.