Biletul Zilei: încercăm să dublăm banii vineri

0

Prieteni, astăzi începe weekendul, iar mulți caută să-și pregătească bilete cât mai stufoase și cu șanse cât mai mari de câștig. Eu vă propun să începem cu un pariu de cotă 2 și apoi să mai vedem pe parcursul zilei ce bilete surpriză putem pregăti.

Azi mi-a atras atenția un meci din Championship, un campionat pe care îl urmăresc cu interes. Nu cred că există prea mulți oameni care să fi anticipat că în luna Decembrie, meciul dintre Sheffield United și Bristol City va fi o bătălie pentru locul 3. Ambele echipe au impresionat plăcut în această primă parte a sezonului, cu evoluții mult peste așteptări.

În cazul gazdelor, un aport fantastic la ascensiunea echipei l-a avut Leon Clarke, forma extraordinară a atacantului de 32 de ani aducându-l în fruntea clasamentului marcatorilor. Cu 13 goluri și 2 pase de gol, acesta a fost implicat direct în 45% din reușitele echipei de până acum. Cu 9 reușite în ultimele 5 meciuri disputate, Clarke ar fi o opțiune bună la cota 2.40 disponibilă aici pentru marcator în orice moment al meciului.

Bristol City nu va fi un oaspete prea politicos, parcă așa simt eu meciul. Este de admirat faptul că au fost învinși doar de 3 ori în cele 20 de partide disputate, dar ceea ce mă interesează pe mine este faptul că meciurile gazdelor au o medie de 2.9 goluri marcate, în timp ce 60% din meciurile lui Bristol city au produs minim 3 goluri. 7 din ultimele 9 meciuri ale oaspeților de azi au fost de over 2.5, la fel ca 5 din ultimele 6 partide directe.

Sheffield United vs Bristol City

Pronostic: over 2.5 goluri @2.04 (1-2)

COTA ESTE DISPONIBILA AICI

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.