Mega-bilet din Europa League: cota 33 din meciurile de joi

0

Se pare că mulți dintre miile de cititori sunt fani ai biletelor cu mai multe selecții, așa că vă prezint pe ce am mizat eu pentru astăzi!

Am mizat pe 6 meciuri din Europa League la cote destul de îndrăznețe, dar MARE ATENȚIE: am ales să îmi protejez miza în cazul în care pierd un singur meci de pe acest bilet, aplicând asigurarea ACCA EDGE, disponibilă doar la Betfair Sportsbook! Cota a fost diminuată la valoarea finală 27.71, dar măcar nu pierd banii dacă am un singur meci pierdut!

DESCHIDE CONT LA BETFAIR AICI

Lyon și Atalanta sunt calificate, practic se poate spune că miza este doar șefia grupei. Ambele echipe sunt adeptele unui fotbal ofensiv, iar în tur au terminat la egalitate, 1-1.

Lokomotiv Moscova merge mai departe cu un rezultat de egalitate la codașa grupei, Zlin. În 80% din meciurile disputate în faza grupelor de Lokomotiv, s-au înscris 2 sau 3 goluri, la fel ca în 60% din meciurile cehilor.

Este adevărat că Young Boys nu mai are nicio șansă de calificare, dar elvețienii și-au propus o victorie de palmares în fața albanezilor de la Skenderbeu, pentru a scăpa de rușinea ultimului loc în grupă.

Rijeka nu mai are șanse de calificare, în timp ce AC Milan și-a asigurat șefia grupei. Meciul va conta doar pentru palmares și nu mă aștept la cine știe ce spectacol inutil. Deși au produs numai overuri în toate meciurile din grupă, croații vor avea de înfruntat o defensivă care a încasat doar 4 goluri.

Meci de tristă amintire pentru pariori, inclusiv pentru mine, partida tur dintre Zorya și Bilbao, când ciomăgarii din Ucraina au practicat un anti-fotbal perfect, impunându-se surprinzător la Bilbao, cu un noroc ieșit din comun. Vremea potrivnică din Ucraina este backgroundul perfect pentru un meci plictisitor pe care îl anticipez astăzi.

Lugano va evolua cu mulți jucători mai puțin utilizați, în vreme ce Dică va miza pe careul ofensiv format din Tănase, Man, Coman și Gnohere. Foarte posibil să asistăm la o partidă spectacol încheiată cu victoria celor de la FCSB care să le asigure șefia grupei.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.