Biletul Zilei: duminică avem și o cotă de 12 surpriză!

0

Oameni buni, am ratat biletul zilei de sâmbătă în prelungiri! Mai exact Benteke a ratat un penalty care ne putea băga banii în buzunar!

Dar nu ne putem plânge, nu? Pentru că pe grupul de facebook am lovit niște pariuri foarte bune și am avut parte de o zi extrem de profitabilă!

Nu faci parte încă din grupul de facebook COTA2.ro? Te poți înscrie direct prin butonul de la finalul articolului. Este absolut GRATUIT!

1. BILETUL ZILEI LA COTA 2.00 (VALUE-BET)

Pentru azi am găsit o cotă pe care pur și simplu nu o înțeleg! Ajax primește pe propriul teren vizita lui PSV, liderul detașat din Olanda, care vine după o serie formidabilă de 10 victorii consecutive! PSV se află la o distanță de 10 lungimi față de rivala din capitală și are în compartimentul ofensiv jucători precum Hirving Lozano sau Jurgen Locadia, absolut devastatori pe contra-atac. În aceste condiții, cum este posibil ca o echipă care traversează un moment excelent, fără probleme de efectiv pentru acest derby, să aibă cota 2.00 la această casă de pariuri că va pleca neînvinsă? E de luat cu 2 mâini acest pariu!

AJAX Amsterdam vs PSV Eindhoven

X2 la cota 2.00

COTA ESTE DISPONIBILĂ AICI

O altă opțiune bună ar fi și X2 & Ambele marchează la cota 2.67 la PublicWin

2. PARIUL ZILEI LA COTĂ 12.00

Acest pariu este unul surpriză, la o cotă în care merită investiți niște bănuți, pentru că reprezintă valoare pură. Fiind vorba de un pariu mai special, nu va fi la îndemâna tuturor cititorilor să îl plaseze, dar cei care au posibilitatea ar trebui să profite, pentru că astfel de oportunități nu apar în fiecare zi! Vă las să descoperiți singuri despre ce este vorba în spatele butonului de mai jos!

VEZI PARIUL DE COTA 12

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.