Profit cu Donadoni, Gazde favorite

0

Combo Romania 1

Viitorul Constanta – CS Concordia Chiajna

CFR Cluj – ACS Poli Timisoara

 

Astazi un combo cu sanse mari de reusita pe cele doua partide din prima liga a Romaniei in care evolueaza campioana Viitorul si CFR Cluj liderul editiei in desfasurare.

Mai intai de la 17 la Ovidiu trupa lui Hagi nu prea are alte variante azi in afara victoriei chiar daca intilneste un adversar in forma.Si cum oaspetii sunt capabili sa inscrie, ei avind forta ofensiva datorita jucatorilor precum Bumba, Batin, Bawab sau Pena, ma astept la minim doua goluri.

Gazdele la ultimul meci pe teren propriu vor incerca sa obtina victoria si vor incepe jocul cu tridentul ofensiv Eric,Tucudean, Chitu.

In al doilea joc al zilei in nocturna trupa lui Dan Petrescu vrea de asemenea sa-si ia la revedere de la suporteri cu o victorie.In plus vor sa razbune si infringerea din tur, 3-4, de pe Bega, dupa ce la un moment dat arata un incredibil 4-0 pentru gazdele de atunci.

Ardelenii cu tot ce au mai bun, oaspetii cu trei absente importante, Tiganasu, Canu accidentati si Al. Munteanu suspendat.Un meci teoretic la discretia gazdelor.

Viitorul Constanta – CS Concordia Chiajna

peste 1,5 goluri

CFR Cluj – ACS Poli Timisoara

victorie CFR

cota 1,80

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.