Biletul Zilei și pariul de cota 8.00 pentru duminică!

0

Băieți, pentru azi voi miza la biletul zilei pe un meci de cota 2.40 pe care l-am întors pe toate părțile și nu pot vedea altă variantă de rezultat final!

Nantes primește vizita lui Angers, iar trupa lui Ranieri va căuta să răzbune eșecul suferit etapa trecută în fața lui Nice când au pierdut 1-2. Un aspect foarte curios este acela că deși diferența dintre cele două în clasament este de 14 locuri, Nantes pe 5 și Angers pe 19, cele două echipe au suferit același număr de înfrângeri, 6 la număr, în actualul sezon!

7 din ultimele 8 meciuri directe disputate pe Stade de la Beaujoire au fost câștigate de canari, în timp ce în ultimele 4 directe, aceștia au perforat poarta adversă de minim 2 ori pe meci. Angers este fără victorie în ultimele 8 deplasări!

NANTES vs ANGERS

1 & UNDER 3.5 goluri @2.40 (1-0 FT)

Plasează pariul aici

PARIUL DE COTĂ 8.00 (2-0 FT)

Este vorba de un meci în jurul căruia au planat și vor plana întotdeauna suspiciuni, asta pentru că multe dintre meciurile în care au fost implicate cele două echipe au fost aranjate! 12 din primele 13 întâlniri directe dintre cele două formații au fost câștigate de gazdele de azi și asta pentru că 1 din meciuri a fost cedat oaspeților pentru a rămâne în prima divizie.

VEZI AICI MECIUL ȘI COTA

*doar jucătorii nou înregistrați pot beneficia de cota mărită

Află de aici cum poți primi ponturi LIVE & Pre-Match prin mesagerie instant!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.