Biletul Zilei: combo de încredere pentru luni!

0

Prieteni, ieri a fost verde atât biletul zilei de cota 2.40, cât și pariul de cota 8.00, pentru cei care au putut profita de el. Fără emoții! 

Astăzi avem echipa românilor din SuperLiga Turciei, Karabukspor, cea mai slabă echipă din campionat, care se va deplasa tocmai la Fenerbahce, echipă aflată într-un momen excelent și care poate urca tocmai pe locul secund cu o victorie astăzi. Fener este neînvinsă din Septembrie și vine după un șir de 6 victorii consecutive, dintre care 4 în campionat.

De partea cealaltă, echipa la care activează Torje, Grozav, Tănase și Papp, vine după o serie neagră de 7 eșecuri la rând, iar astăzi sunt mari șanse ca ea să se prelungească, având în vedere că Fener este neînvinsă în 34 din ultimele 38 de meciuri disputate pe propriul teren.

FC Voluntari nu trece printr-o perioadă foarte bună, dar astăzi are o șansă imensă de a pune capăt seriei de 6 etape fără victorie din campionat, deoarece primește vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe, echipă care tocmai a pus capăt unei perioade de secetă îndelungată de 12 meciuri fără victorie în campionat. Aceștia au reușit să se impună etapa trecută în fața lui Poli Iași, pe un teren ca o mocirlă, cu ajutorul unui penalty inventat și o torpilă imparabilă. Jocul lor nu a strălucit, a fost același (încâlcit, fără idei, dar cu norc de data asta). Luăm în calcul un eventual egal și îl acoperim.

Află de aici cum poți primi ponturi LIVE & Pre-Match prin mesagerie instant!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Turcia Fotbal SuperLiga Fenerbahce vs Karabukspor Fener -1.5 HA 1.65 2-0 Da
 Romania Fotbal Liga 1 Voluntari vs Sepsi Voluntari HA 0 1.29 3-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.12 la NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ: Da

  AI UN BONUS DE 1500 DE LEI DACĂ DESCHIZI UN CONT NOU LA NETBET PRIN BUTONUL DE MAI JOS! NU RATA ACEASTĂ OCAZIE UNICĂ!

DESCHIDE CONT LA NETBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.