Biletul Zilei: Dublă din handbal pentru vineri!

0

Dubla de ieri din fotbal este câștigătoare la o cotă de 2.40, iar pentru astăzi avem o dublă din handbal cu același factor de multiplicare. Și dacă una dintre selecții este de la Europeanul masculin, a doua vă va surprinde!

Lupta pentru supremație în Grecia se dă în acest sezon între Olympiakos și PAOK Salonic. Cele două rivale se află față în față în a doua etapă a returului din postura primelor clasate, iar meciul poate decide în foarte mare măsură câștigătoarea sezonului regular. A fost 17-17 în tur, un meci de mare luptă în care apărările au dus greul, așa cum o fac deseori în campionat.

Franța este de departe cea mai tare trupă de până acum de la Euro. Este formația cu cel mai solid joc, cu cele mai multe goluri marcate în acest turneu final, dar va avea în față defensiva cea mai bună de până acum. Spania l-a pierdut însă pe Perez de Vargas, accidentat, dar locul lui va fi luat de un colos: Arpad Sterbik. Chiar și așa, Franța are clar prima șansă în fața unei formații pe care a învins-o în ultimele trei partide directe.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Grecia Handbal A1 Olympiakos vs. PAOK Sub 47.5 goluri 1.75 26-22 Nu
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul European Franța vs. Spania 1 1.37 23-27 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.40 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:  Nu

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.