Biletul Etapei: cota 400+ pentru un weekend de senzație!

0

Prieteni, mă așteaptă un weekend fantastic și la fel vă doresc și vouă. Avem destule meciuri în acest final de săptămână iar eu am făcut de pe acum un bilet pe toată etapa pe care îl puteți vedea mai jos.

Am selectat 13 meciuri, pe care le-am jucat pe o variantă simplă, care dau o cotă finală astronomică, care depășește valoarea de 400. De asemenea, cele 13 meciuri le-am combinat și câte 12, dar și câte 11, tocmai pentru a câștiga ceva chiar dacă se pierd două dintre ele!

Pentru că am jucat biletul la NETBET, am primit din partea casei de pariuri și câștig extra, pentru că NetBet oferă bonusuri la biletele cu mai multe meciuri. De altfel, cei de la NetBet sunt foarte generoși cu jucătorii și acordă cel mai mare bonus de bun venit pentru jucătorii noi, în valoare de până la 1500 de Lei! Vă recomand, celor care nu aveți deja cont la Netbet, să vă deschideți unul prin butonul de mai jos și veți primi și acces în grupul nostru Premium!

DESHIDE CONT LA NETBET

NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI COTA DE 4.00 PENTRU SÂMBĂTĂ ȘI COTA 12.00 PENTRU DUMINICĂ! LE PUTEȚI VEDEA CU UN SIMPLU CLICK AICI!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.