Cu ochii pe ligile inferioare, vezi pe ce mergem sambata

0

Este evident faptul ca pe ligile inferioare avem cele mai mari sanse de a castiga in fata casei de pariuri. Motivul? Sunt multe motive, dar in primul rand este acela ca noi putem avea un „edge” din punct de vedere al informatiei.

Ca sa stii cum sa castigi la pariuri este neaparat nevoie sa stii cu cine ai de-a face si neaparat nevoie sa stii cum functioneaza casele de pariuri cel putin in materie de stabilire a cotelor. Unde sa joci, unde ai cele mai avantajoase preturi pentru ceea ce vrei sa pariezi si mai ales unde poti prinde cea mai buna oferta pentru competiliile respective.

Pentru Liga a 2-a din Romania, situatia este simpla. Casa Pariurilor este sponsorul competitiei, iar din acest punct de vedere si-a propus sa fie prima care iese pe piata cu cote pentru meciurile care se disputa aici. Casele de pariuri au provideri externi de cote, in general, iar aceste cote sunt facute pe algoritmi matematici bazati pe statistica, forma recenta, etc.

Modificarea balantei cotelor apare ca urmare a volumelor de pariuri inregistrate pe anumite selectii, cum e si normal, iar cu cat volumul de pariuri pe un anumit pronostic e mai mare, cu atat cota va scadea.

Pentru aceasta etapa mi-au atras atentia doua meciuri cu sanse bune de reusita si care au o posibilitate destul de ridicata sa scada.

Poli Timisoara a avut pauza pentru meciul cu Satu Mare, iar apoi s-a deplasat la Siria pentru meciul cu UTA, unde stiti cu totii ce s-a intamplat, iar meciul a fost oprit in minutul 60. Sambata va primi pe propriul teren vizita Pandurilor din Targu Jiu, echipa care a bifat 7 infrangeri consecutive in deplasare, iar situatia lor s-a agravat din punctul de vedere al salvarii de la retrogradare. Voi merge pe victoria gazdelor la o cota de 1.50

Clinceni se deplaseaza la Targoviste, iar dupa 9 goluri incasate in ultimele doua partide de la Braila si FC Arges, nu-i vad cu mari sanse sa se intoarca macar cu vreun punct de pe un teren de unde oaspetii au plecat neinvinsi in doar 3 din cele 15 meciuri ale sezonului. Meciul se joaca duminica de la ora 11.00, iar cota pe victoria gazdelor este 1.40.

Astfel, cele doua selectii combinate pe acelasi bilet ne rasplatesc cu o cota finala de 2.10. Mai avem destule meciuri in aceasta etapa, asa ca afla care sunt cotele pentru pariuri sportive si daca vrei, poti sa mai adaugi tu selectii pe care le consideri cu sanse bune de castig.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.