Cota 35 sau cota 60 in acest weekend? Ce alegi?

0

Weekendul care va încheia luna Aprilie este unul plin de meciuri, iar jucătorii pot profita de anumite cote care nu sunt la îndemâna oricui. Dacă vrei să profiți de anumite cote FULL-VALUE, citește cu atenție.

Începând de azi și până duminică poți profita de niște cote mărite cu mult peste valoarea reală!

FCSB vs CFR Cluj – cota 60 și cota 13

FCSB și CFR Cluj își dispută titlul în Liga 1, iar Betfair oferă posibilitatea a două cote XXL în funcție de bugetul fiecăruia. Jucătorii care nu au deja cont și deschid unul nou prin butoanele de mai jos, pot face un profit de 300 sau 650 de lei pe acest meci.

AICI AI COTA 60

AICI AI COTA 13

DEPORTIVO vs BARCELONA – cota 35 și cota 7

Cu 4 etape înainte de final, misiunea lui Andone și compania de a scăpa Deportivo de la retrogradare este una foarte dificilă. Deși sunt neînvinși de 4 etape, galicienii au de înfruntat Barcelona, care, în caz de victorie, devine matematic campioană!Dacă deschizi un cont nou la Betfair prin butoanele de mai jos, poți beneficia de cote XXL.

AICI AI COTA 35

AICI AI COTA 7

*citește cu atenție codul pe care trebuie să-l folosești pentru cota selectată, dar și miza maximă permisă pentru pariere. Ai aceste informații în secțiunea de Termeni și condiții de pe pagina promoției.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.