Biletul Zilei din handbal și baschet pentru luni

0

Așa cum v-am obișnuit, avem un parcurs foarte bun și în această lună la biletul zilei și vom continua să menținem ștacheta sus în materie de profitabilitate pentru cititorii noștri fideli! Bilanțul biletelor noastre, cota medie, win-rate și Yield pot fi verificate aici

Azi ne vom îndrepta atenția spre finala cupei Challenge masculin, unde cei de la Potaissa Turda vor avea de înfruntat AEK Atena, iar interesul băieților noștri este să se impună la o diferență de scor cât mai mare, pentru că returul va avea loc în arena olimpică din Atena, cu 18.000 de oameni în tribună, deci condiții foarte grele. Valoric este foarte posibil acest lucru și avem încredere că vor reuși.

Ne mutăm în sfera baschetului, unde Steaua și Timișoara dispută ultimul episod al thriller-ului ultimului sfert de finală. Este 2-2, iar meciul de azi e decisiv pentru un loc în semifinale. Să remarcăm faptul că Steaua este o nucă extrem de tare pe propriul teren în acest sezon, suferind doar 3 înfrângeri, dar 2 dintre acestea au fost administrate chiar de oaspeții de azi. Mergem pe mâna gazdelor.

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Challenge Cup Turda vs AEK Atena Turda -2.5 HA 1.44 33-22 Da
 Romania Baschet Liga Națională Steaua CSM vs BC Timișoara 1 1.47 76-69 Da
COTĂ FINALĂ: 2.11 la BETANO – 500 de Lei BONUSMIZĂ: Da

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.