Biletul Zilei: Marți, din nou tenis pe iarbă!

0

Prieteni, nu am avut nici cea mai mică emoție cu combo-ul propus luni. Am avut două meciuri din tenis similare, în care miza a fost pe serviciu. Azi am pregătit o cotă de 2.36, pe meciuri ce pot avea aceleași caracteristici.

Pentru prima oară după șapte ani de zile, Kohlschreiber și Istomin se află față în față pe iarbă. Timpul a trecut peste cei doi, însă neamțul se menține în top, în timp ce Istomin se află fix pe locul 100 și cu doar cinci victorii în 18 meciuri, toate pe hard. Fără să lovească la fel ca altă dată, Istomin se va agăța de orice șansă pentru a obține ceva din acest meci, iar totul va pleca de la serviciu. Kohlschreiber deține și el un serviciu redutabil, deci nu e exclus să avem inclusiv un tiebreak în primul set.

Feliciano Lopez e unul din cei mai buni jucători pe iarbă din circuit. Serviciul său foarte bun este o armă importantă pe această suprafață, dar astăzi are în față un jucător ce într-o zi bună poate pune probleme oricui. Sârbul îl conduce cu 2-0 la meciurile directe pe Lopez, dar meciurile au fost similare, lungi și cu tiebreak în primul set, câștigat de spaniol.

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
GermaniaTenisATP StuttgartKohlschreiber vs. IstominPeste 9.5 game-uri în primul set1.57
GermaniaTenisATP StuttgartTroicki vs. LopezPeste 9.5 game-uri în primul set1.50
COTĂ FINALĂ: 2.35 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.