Biletul Zilei: Combo de cotă 2.02 de la Mondial!

0

Prieteni, e zi de pauză atât la Campionatul Mondial de fotbal, cât și la Wimbledon. Așa că atenția noastră este atrasă de către Campionatul Mondial feminin Under 20 de handbal, din Ungaria.

Așa cum am preconizat în meciul cu Angola, Japonia este o echipă ce trebuie bagată în seamă. E drept, e limitată din câteva puncte de vedere, nu este o formație cu talie care să poată înscrie goluri și de la distanță, dar viteza la pasare și faptul că evoluează în multe momente 7 contra 6 pe atac o face să compenseze de multe momente. Egalul cu Olanda nu e întâmplător, nici faptul că a fost aproape să învingă România la debut. Azi are în față cea mai slabă echipă din grupă, iar victoria e necesară pentru ca Japonia să meargă în optimi.

România are nevoie de un succes astăzi cu Angola pentru a se califica, după ce ieri a fost zdrobită efectiv de Danemarca. Tricolorele au evoluat lamentabil, au pierdut 42-23 în fața nordicelor, dar au nevoie să treacă rapid peste acea înfrângere. Angola e o echipă limitată, s-a văzut atât cu Olanda, cu Japonia, cât și cu Paraguay, așa că partida ar trebui să fie o formalitate pentru fetele noastre.

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul Mondial U20Japonia vs. ParaguayJaponia -7.51.44
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul Mondial U20România vs. AngolaRomânia -2.51.40
COTĂ FINALĂ: 2.02 la BETANO – 500 de lei BonusMIZĂ: 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.