Biletul Zilei: Combo de cotă 2.23 din handbal pentru ziua de duminică!

0

Prieteni, bifăm primul combo câștigător din luna decembrie? Mergem pe trei partide din handbalul european, cu o importanță destul de ridicată, la o cotă finală de 2.23.

La Europeanul din Franța, Danemarca întâlnește astăzi Polonia, la două zile de la victoria importantă obținută în fața Suediei. A fost un meci dificil pentru nordice, după ce Suedia a ratat o aruncare de la șapte metri chiar în ultima secundă. Polonia a arătat destul de rău cu Serbia, în special în a doua repriză, și are nevoie de multe schimbări pentru a pune probleme azi.

Campionatul în Germania se rupe oarecum de la locul 4 în jos, dar trebuie ținut cont că sunt echipe tari și în partea a doua a clasamentului. Una dintre ele este Fuchse Berlin, deținătoarea Cupei EHF, care deși are 6 înfrângeri deja, are un lot valoros, ce poate învinge pe oricine. Înfrângerile cu Stuttgart și Melsungen sunt surprinzătoare, pentru că s-au produs la Berlin, iar azi niciun pas greșit nu mai este admis.

E degringoladă la Montpellier, deși a învins la Chambery etapa trecută. Deținătoarea Ligii Campionilor e ca și eliminată din actuala ediție, iar un succes la Veszprem ar fi o minune. Maghiarii par să își fi revenit după ce David Davis a fost numit antrenor, iar un succes astăzi i-ar aduce aproape de locul 2 în grupă.

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul EuropeanPolonia vs. Danemarca21.30
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorVeszprem vs. Montpellier11.25
GermaniaHandbalBundesligaFuchse Berlin vs. Bergischer11.37
COTĂ FINALĂ: 2.23 la UNIBET–250 Ron BonusMIZĂ: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.