Biletul Zilei: Combo de cotă 2.23 din handbal pentru ziua de duminică!

0

Prieteni, bifăm primul combo câștigător din luna decembrie? Mergem pe trei partide din handbalul european, cu o importanță destul de ridicată, la o cotă finală de 2.23.

La Europeanul din Franța, Danemarca întâlnește astăzi Polonia, la două zile de la victoria importantă obținută în fața Suediei. A fost un meci dificil pentru nordice, după ce Suedia a ratat o aruncare de la șapte metri chiar în ultima secundă. Polonia a arătat destul de rău cu Serbia, în special în a doua repriză, și are nevoie de multe schimbări pentru a pune probleme azi.

Campionatul în Germania se rupe oarecum de la locul 4 în jos, dar trebuie ținut cont că sunt echipe tari și în partea a doua a clasamentului. Una dintre ele este Fuchse Berlin, deținătoarea Cupei EHF, care deși are 6 înfrângeri deja, are un lot valoros, ce poate învinge pe oricine. Înfrângerile cu Stuttgart și Melsungen sunt surprinzătoare, pentru că s-au produs la Berlin, iar azi niciun pas greșit nu mai este admis.

E degringoladă la Montpellier, deși a învins la Chambery etapa trecută. Deținătoarea Ligii Campionilor e ca și eliminată din actuala ediție, iar un succes la Veszprem ar fi o minune. Maghiarii par să își fi revenit după ce David Davis a fost numit antrenor, iar un succes astăzi i-ar aduce aproape de locul 2 în grupă.

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul EuropeanPolonia vs. Danemarca21.30
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorVeszprem vs. Montpellier11.25
GermaniaHandbalBundesligaFuchse Berlin vs. Bergischer11.37
COTĂ FINALĂ: 2.23 la UNIBET–250 Ron BonusMIZĂ: 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.