Biletul Zilei: Combo de cotă 2.26 din handbalul românesc!

0

Prieteni, se reia handbalul masculin românesc după pauza cauzată de Campionatul Mondial din Germania și Danemarca. Mizăm pe un combo de cotă 2,26 format din trei evenimente.

Minaur și Călărași se reîntâlnesc după meciul din optimile Cupei României, atunci când băimărenii s-au impus. Va fi un meci total diferit, în care va conta mult forma de moment, deoarece pauza a scos din ritm puțin echipele. Totuși, la Baia Mare se câștigă greu, un aspect foarte important.

Steaua vine după 19-31 cu Nexe, dar e un rezultat care contează prea puțin. Steaua nu pune bază pe SEHA League, deoarece în multe rânduri a trimis o echipă fără mai mulți titulari. La Bacău se poate câștiga, Steaua are experiență superioară, un lucru ce poate inclina balanța.

Turda începe 2019 la Suceava, un teren greu, dar pe care se impune constant. Gazdele au transferat doi jucători în iarnă, însă impactul lor nu poate fi atât de mare încă de la debut. Turda e o echipă omogenă, cu experiență și care are, pe scurt, toate armele pentru a se impune.

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaHandbalLiga NaționalăMinaur Baia Mare vs. Dunărea CălărașiMinaur +2.51.33
RomaniaHandbalLiga NaționalăȘtiința Bacău vs. Steaua București21.25
RomaniaHandbalLiga NaționalăCSU Suceava vs. Potaissa Turda21.36
COTĂ FINALĂ: 2.26 la BETANO – 500 de lei BonusMIZĂ: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.