Biletul Zilei: Combo din două meciuri, la cotă 2.12!

0

Prieteni, ultima zi de sâmbătă din luna mai este plină de evenimente importante. Noi ne-am oprit doar asupra a doua dintre ele, care formează o cotă de 2.12 împreună.

Campioana Cocks și vicecampioana Dicken se întâlnesc și în acest an în finală. Dar este una mai echilibrată ca niciodată, deoarece e 2-2 la general și azi avem meci decisiv pentru stabilirea campioanei. Teoretic Cocks e superioară valoric, având în vedere lotul foarte bun pe care îl are la dispoziție, cu mulți ex-sovietici și ex-iugoslavi. Mai mult, acasă joacă foarte bine, iar Wackern Thun și Wisla Plock au plecat învinse de acolo.

Mondialul U20 de fotbal a luat startul, iar ca în fiecare ediție spectacolul e garantat. Noi mizăm azi pe Mali, reprezentanta Africii, care poate fi surpriza de la acest turneu final. Avem exemplul Nigeria, care ieri a trecut de Qatar cu 4-0, iar între Mali și Nigeria nu e o diferența foarte mare. Panama este însă una din echipele slabe de la acest turneu final, e cea mai slabă reprezentantă a Concacaf, iar Mali poate profita de acest lucru.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalSM LiigaCocks vs. Dicken11.30
Uniunea EuropeanaFotbalCM U20Panama U20 vs. Mali U2021.63
COTĂ FINALĂ: 2.12 la SUPERBET – 250 LEI BONUSMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.