Biletul Zilei: Banii pe favoriții zilei de la Roland Garros!

0

Prieteni, avem o nouă zi cu foarte mult tenis. Azi am ales trei dintre favoriții de la Roland Garros, în partide ce încep de la ora 12:00.

Deși cu un record bun în 2019 pe zgură, Jasmine Paolini ar trebui să fie victimă sigură astăzi cu Daria Kasatkina, o rusoaică coborâtă pe locul 21 după ce a fost în top 10. Paolini a învins-o pe Kasatkina anul trecut, însă un meci de la Roland Garros are o încărcătură specială. Kasatkina a ajuns în sferturi anul trecut și are nevoie de o prestație similară și anul acesta pentru a nu pierde puncte.

Kirsten Flipkens nu bate pe nimeni pe zgură. Belgianca a pierdut toate cele cinci partide de pe suprafața lentă și a câștigat doar două seturi. Monica Puig vine după un sfert de finală la Strasbourg și o semifinală la Charleston, unde a pierdut în fața unor jucătoare redutabile, Keys și Sabalenka.

Delbonis pare în scădere în ultima vreme, însă și Garcia Lopez este la fel. Spaniolul vine însă după trei victorii în calificări, dar niciunul dintre oponenți nu era la nivelul adversarului de azi. Delbonis a câștigat clar ultimul meci direct, 6-3 6-0 la Barcelona, în urmă cu cinci săptămâni.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaTenisRoland GarrosPuig vs. Flipkens11.25
FrantaTenisRoland GarrosKasatkina vs. Paolini11.30
FrantaTenisRoland GarrosGarcia Lopez vs. Delbonis21.32
COTĂ FINALĂ: 2.15 la UNIBET–250 Ron BonusMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.