Biletul Zilei: Favoritele zilei din fotbal, într-o cotă de 2.33

0

Prieteni, azi ne mutăm la fotbal, pentru că e o zi cu multe evenimente interesante. Turneele finale continentale sunt în plină desfășurare, iar noi avem o cotă finală de 2.33 din trei partide.

Mexic nu are cum să aibă emoții azi cu Canada la Gold Cup. Mexicanii au început în forță competiția, au învins cu 7-0 pe Cuba, iar azi au cel mai greu meci din grupă, teoretic. Canadienii însă nu pot face față Mexicului, fapt demonstrat în ultimele trei meciuri directe: 2-0, 3-0 și 2-0 pentru Mexic.

Columbia a început senzațional Copa America, 2-0 cu Argentina, într-o dispută în care rezervele Roger Martinez și Duvan Zapata au marcat golurile victoriei. Columbienii întâlnesc azi Qatar, reprezentanta Asiei, care a scos un 2-2 cu Paraguay, revenind de la 0-2. Qatarezii au însă mult de muncă pentru a pleca neînvinși și din acest meci, deoarece Columbia e o clasă peste Paraguay.

Gazda CE U21, Italia, poate fi deja prima calificată în semifinalele competiției. Învingătoare cu 3-1 în fața Spaniei, Italia are prima șansă și azi, cu Polonia, o echipă care a furnizat surpriza, învingând Belgia la debut. Italienii au un atac senzațional, iar acest aspect se poate dovedi decisiv azi.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalGold CupMexic vs. Canada11.25
Uniunea EuropeanaFotbalCopa AmericaColumbia vs. Qatar11.33
Uniunea EuropeanaFotbalCE U21Italia U21 vs. Polonia U2111.40
COTĂ FINALĂ: 2.33 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.